Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Βόλει: Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» με 3 – 2 την έδρα του Ολυμπιακού
Βόλει: Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» με 3 – 2 την έδρα του Ολυμπιακού

Βόλει: Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» με 3 – 2 την έδρα του Ολυμπιακού

Το 2-1 στη σειρά των τελικών της ανδρών, στο βόλεϊ, έκανε ο Κ.

Η ομάδα της ς, ύστερα από ένα παιχνίδι με εντυπωσιακές ανατροπές, επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-2 (20-25, 25-23, 25-22, 20-25, 15-13) και την προσεχή Πέμπτη θα διεκδικήσει, εντός έδρας, ακόμη ένα πρωτάθλημα Ελλάδος.

Το καλό σερβίς του Κ και τα πολλά λάθη του Ολυμπιακού έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της ς. Οι «» πήραν το πρώτο σετ, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να υπερισχύσουν στα επόμενα δύο χάρη στο σερβίς. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο τάι μπρέικ ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του αάλου του και την «κακή» ημέρα του Αγκάμεζ και πήρε τη νίκη. «Παίξαμε με όλη τη της ψυχής μας και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Και πέρυσι είχαμε “σπάσει” την έδρα. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί γι' αυτό», δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ ιάννης Τακουρίδης, ενώ ο συμπαίκτης του Ανδρέας Ανδρεάδης συμπλήρωσε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα».

Στα λάθη των παικτών του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού: Σλόμπονταν Μπόσκαν: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και στο τάι μπρέικ κάναμε πολλά λάθη. Ο ΠΑΟΚ, μετά το πρώτο σετ, έπαιξε πολύ καλά. Πιστεύω, όμως, ότι μπορούμε να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο στο γήπεδό μας».

• Στην ανδρών επέστρεψε ύστερα από 18 χρόνια ο Εθνικός Πειραιά. Στα «σαλόνια» θα ξαναβρεθεί και η Νίκη Αιγινίου.

• Το 5ο σερί πρωτάθλημα κατέκτησαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση