Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Με βλέψεις κι όνειρα η νέα αγωνιστική χρονιά της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Με βλέψεις κι όνειρα  η νέα αγωνιστική χρονιά της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Με βλέψεις κι όνειρα η νέα αγωνιστική χρονιά της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά πάντα προσηλωμένες στο στόχο τους, οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του «Η ΝΙΚΗ» είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και να χαλαρώσουν, σε δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν τους, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου.

Στο δείπνο, παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. “Η Νίκη” Στέργιος Φάτσης, τα μέλη της Δ.Ε. γυναικών Αλέκος Μιχόπουλος και Ανδρέας Τσάγκαρης, καθώς και ο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Νίκος Γαλανάκης.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Φάτσης αφού ευχήθηκε στις αθλήτριες καλή χρονιά, δήλωσε χαρακτηριστικά «Πήραμε μια πολύ δύσκολη απόφαση φέτος, να μην συμμετάσχει η γυναικεία στην Α2 κατηγορία , αλλά να αγωνιστεί στο περιφερειακό . Μας ενδιαφέρει, από την στιγμή που δεν κάνουμε πρωταθλητισμό, σε πρώτη φάση να κάνουμε αθλητισμό, ανεξαρτήτου κατηγορίας.

Μέσα στις , γίνεται σοβαρή δουλειά και μέσα από τις αυτές, θα κάνουμε το επόμενο βήμα. Όσοι ξεκίνησαν μέσα από τις , έχουν φτάσει πολύ ψηλά, κι εμείς, θέλουμε να αξιοποιήσουμε το δυναμικό που έχουμε και να φτάσουμε στην κορυφή».

Το μέλος της Δ.Ε. Αλέκος Μιχόπουλος, ζήτησε υπομονή και κατανόηση, ενώ ο Ανδρέας Τσάγκαρης, επίσης μέλος της Δ.Ε., διαβεβαίωσε τις αθλήτριες ότι, φέτος δε θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα, σε ότι έχει να κάνει με την , τον ρουχισμό ή την προπόνησή τους κι όπως είπε «Είμαστε εδώ, για οτιδήποτε χρειαστείτε. Βασιζόμαστε σε εσάς. Χτίζουμε, δυναμώνουμε και φτιάχνουμε . Για ότι δεσμευόμαστε, είναι αυτά που θα γίνουν. Χωρίς ψέματα και περιστροφές».

Ο της ομάδας Νίκος Γαλανάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων «Τα πράγματα που θα ακούσετε, είναι πράγματα που θα γίνουν. Όχι μεγάλα λόγια και ψέματα. Φέτος, καταφέραμε να γίνουμε καλύτεροι στην οργάνωση. Υπάρχουν βλέψεις κι όνειρα κι όλα θα γίνουν σωστά, αν κάνουμε καλή δουλειά κι όταν είμαστε μαζί σαν ».

Τέλος, η αρχηγός της ομάδας Ευαγγελία Μπράχου ευχήθηκε σε όλες τις συναθλήτριές της υγεία και τόνισε χαρακτηριστικά «εμείς από την πλευρά μας αυτό που θα κάνουμε, είναι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να υπάρχει καλό κλίμα και να πετύχουμε το καλύτερο».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση