Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Βλάπτουν οι διαρροές περί αποχώρησης των ιθυνόντων του Ολυμπιακού Βόλου
Βλάπτουν οι διαρροές περί αποχώρησης των ιθυνόντων του Ολυμπιακού Βόλου

Βλάπτουν οι διαρροές περί αποχώρησης των ιθυνόντων του Ολυμπιακού Βόλου

Απολογιστικού χαρακτήρα ήταν η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ 1937 Σωτήρη Μαυρονάσιου και του μεγαλομετόχου της Ευριπίδη Τσιμπανάκου με σύσσωμη τη διοίκηση του ερασιτέχνη, με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα, καθώς και εκπροσώπων των φιλάθλων της ομάδας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Θωμάς και ο γενικός διευθυντής Σπύρος Παπακωνσταντίνου.

Αρχικά τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Μαυρονάσιος,  ο οποίος δήλωσε ότι παρόλες τις αντίξοες συνθήκες (πανδημία, γηπεδικό κ.λπ.) ο άντεξε και πορεύεται όρθιος στη νέα πραγματικότητα της SL2,  στην οποία η ομάδα έπρεπε να βρίσκεται πριν 3 χρόνια και για την οποία πρωτοστάτησε.

Αναφέρθηκε στα κριτήρια συμμετοχής λέγοντας ότι η ομάδα  θα είναι έτοιμη στις ημερομηνίες ορόσημο (15 Ιουλίου εγγυητική και 23 Ιουλίου αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν, μίλησε για τα εγγυημένα έσοδα που είναι ασαφή και έκλεισε την εισήγησή του διαβεβαιώνοντας ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί (όπως είναι  βέβαιος ότι θα γίνει) άνθρωπος που να ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες του ιστορικού συλλόγου  η τωρινή διοίκηση με κάποιες προσθήκες θα τρέξει την ομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος Ευριπίδης Τσιμπανάκος έδωσε σαφείς εξηγήσεις αναφερόμενος στην μη αδειοδότηση από την ΕΠΟ,  αναφέροντας ότι ήταν επιλογή της διοίκησης να αφήσουν τις περιπτώσεις Τσιάρα και ιδόπουλου να τελεσιδικήσουν, ενώ επισήμανε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις από την ΕΠΟ ότι θα δοθεί παράταση γιατί οι ομάδες που αντιμετώπισαν γραφειοκρατικά προτα ήταν πάρα πολλές.

Ο ίδιος έκανε στο του και την υπεραξία που αυτό δημιουργεί στο όνομα του Ολυμπιακού Βόλου και έκλεισε λέγοντας ότι εφ΄ όσον συνεχίσει η παρούσα διοίκηση, «δεν θα αφήσουμε την ομάδα στο έλεος», δήλωσε χαρακτηριστικά, θα κάνει τα πάντα με βάσει τις δυνατότητες της διοίκησης για το καλό του συλλόγου ούτως ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική την νέα περίοδο στο δύσκολο πρωτάθλημα της SL2.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας στη τοποθέτηση του αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα που δημιούργησαν οι συνεχείς περί αποχώρησης και τόνισε ότι «καμία φήμη δεν πρέπει να μας αποσπά από το σκοπό όλων, που είναι η συνέχιση της πορείας του τμήματος ποδοσφαίρου του Συλλόγου σε πείσμα όλων όσων απεργάζονται τη διάλυσή του» ξεκαθαρίζοντας ότι οι άνθρωποι της διοίκησης, όπως πάντα, θα είναι δίπλα σε όποιον προσπαθεί να οδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο .

Οι εκπρόσωποι των φιλάθλων ζήτησαν να μην υπάρχουν κάθε τέλος της σεζόν συνεχείς διαρροές περί αποχώρησης των ιθυνόντων της ομάδας διότι εγκυμονεί κίνδυνους αποπροσανατολισμού των φιλάθλων και ανοίγει την όρεξη στους πολλούς εχθρούς της ομάδας και δήλωσαν ότι θα είναι στο πλευρό της διοίκησης συνεχώς, ως είναι  ο ρόλος τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση