Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Βετεράνοι Νίκης: “Διχόνοια και αλληλοσπαραγμός αντί για ομόνοια”
Βετεράνοι Νίκης: “Διχόνοια  και αλληλοσπαραγμός αντί για ομόνοια”

Βετεράνοι Νίκης: “Διχόνοια και αλληλοσπαραγμός αντί για ομόνοια”

Μι νακοίνωση με νόημα εξέδωσαν οι βετεράνοι της ίκης Βόλου, τη οποία θα πρέπει να λάβουν υπόψη όλοι στη έα Ιωνία, που αγαπούν την “κυανόλευκη” ομάδα.

Χαρακτηριστικά οι βετεράνοι αναφέρουν: “Την που η της Νίκης Βόλου χρειάζεται την ομόνοια, την αλληλεγγύη και τη συσπείρωση, περισσότερο από ποτέ, κάποιοι επέλεξαν το δρόμο της διχόνοιας και του αλληλοσπαραγμού.

Κάποιοι, χωρίς κανέναν ηθικό δισταγμό, επέλεξαν να τοποθετήσουν τους Παλχους της Νίκης στην πλευρά με αυτούς που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τους με περίσσιο θράσος «βραχνά».

Κάποιοι θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά την της Νίκης, γιατί προφανώς από τα λεγόμενά τους δεν την γνωρίζουν και δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό να πράξουν τα δέοντα.

Δυστυχώς, υποχρεωνόμαστε στη σύνταξη αυτής της ανακοίνωσης, καθώς μία εβδομάδα μετά τις προσβλητικές προς την της Νίκης δηλώσεις ενός τυχαίου και περαστικού από την ομάδα, δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση της Διοίκησης του Συλλόγου.

Δεν απαιτούμε ο συγκεκριμένος κύριος να γνωρίζει για το πόσες φορές οι Παλχοι του Συλλόγου έχουν βάλει «πλάτη» και αμισθί για την κάλυψη αναγκών της ομάδας, όμως αυτό οφείλει να το γνωρίζει η Διοίκηση και να τον ενημερώσει σχετικά”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση