Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Βέροια – Ολυμπιακός 0-2
Βέροια – Ολυμπιακός 0-2

Βέροια – Ολυμπιακός 0-2

Τη ξέφρενη του στο της σούπερ Λίγκας συνέχισε ο , αφού πέρασε νικηφόρα και από την με σκορ 2-0.

Αυτή ήταν η ένατη συνεχόμενη νίκη των πρωταθλητών ς σε ισάριθμους αγώνες, με τους ερυθρόλευκους να σπάνε έτσι το δικό τους ρεκόρ των οκτώ νικών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Με τη νίκη αυτή, ο αύξησε προσωρινά τη διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό στους 9 βαθμούς. Οι πράσινοι την υποδέχονται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Η αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», αφού ήταν εξαιρετικά διαβασμένη, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις φάνηκε επικίνδυνη. Ωστόσο, ο Ρομπέρτο φάνηκε και πάλι συνεπής με τις υποχρεώσεις του και ήταν αυτός που όποτε χρειάστηκε έβαλε «στοπ» στις όποιες απειλητικές διαθέσεις των γηπεδούχων. Ειδικά στο 6ο λεπτό, όταν ο Καϊκούτ πλάσαρε στην κίνηση, ο Ισπανός έδειξε ξανά αντανακλαστικά μεγάλου γκολκίπερ.

Ο Ολυμπιακός είχε μικρή κυριαρχία και κατοχή, προσπάθησε ν φτιάξει παιχνίδι, όμως του έλειψε η ένταση και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αμυντική οργάνωση της Βέροιας, δεν του επέτρεψε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα αντίπαλα καρέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό κυλούσε περίπου στον ίδιο ρυθμό, όμως ο Σίλβα είχε περάσει τον Ερνάνι στην θέση του Πάρντο και ο Πορτογάλος έδωσε μια νέα πνοή στην . Το παιχνίδι απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό και αυτό ωφέλησε τους φιλοξενούμενους, αφού στο 65ο λεπτό, σε αντ από τα αριστερά ο Ερνάνι έκανε το γύρισμα και ο Λόπεθ στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε εξ' επαφής την μπάλα πάνω στον Ιντέγε και από την κόντρα στο πόδι και τα χέρια του Νιγηριανού, αυτή κατέληξε τα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε αυτοπεποίθηση από το γκολ, όμως και η Βέροια εμφανλιστηκε ανταγωνιστική και συνέβαλε σε ένα γρήγορο παιχνίδι. Μετά από κάποιες καλές στιγμές των δύο ομάδων, ήρθε η φάση που σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού. Ο Ντουρμάζ έχοντας περάσει στον αγώνα στο 72′, δύο λεπτά αργότερα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Λόπεθ, στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα του γκολκίπερ της Βέροιας.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση