Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Βέργου επέστρεψε στους αγώνες δυνατή
Η Βέργου επέστρεψε στους αγώνες δυνατή

Η Βέργου επέστρεψε στους αγώνες δυνατή

Η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου, αισθάνεται μεγάλη και τιμή καλωσορίζοντας στους κόλπους της μια μεγάλη αθλήτρια, την Κατερίνα Βέργου. Μια αθλήτρια με 15 χρόνια αγωνιστικής δράσης στους Ελληνικούς και όχι μόνο Στίβους.
Μια αθλήτρια που έχει κερδίσει πολλά μετάλλια και διακρίσεις σε πολλά αγωνίσματα του Στίβου ( άλμα σε μήκος,άλμα τριπλούν, Έπταθλο ).
Μια αθλήτρια που με το χαμόγελο, την αγωνιστικότητα και την ευγενική της ψυχή, έχει γίνει γνωστή και έχει αγαπηθεί από το σύνολο των φιλάθλων του Στίβου της xώρας μας.
Η Κατερίνα  επέστρεψε στους και επέστρεψε δυνατή !!! Καθοδηγούμενη πάντα από τον προπονητή της, Ηλία Κορώνα , τον άνθρωπο που την γυμνάζει την στηρίζει και την καθοδηγεί από παιδί έλαβε μέρος στην ημερίδα Κλειστού Στίβου που διοργανώθηκε το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη και πήρε την 1η θέση στο άλμα σε μήκος με 5,72 m. και αμέσως μετά την 5η στο άλμα τριπλούν με 11,84m.
Όλοι στον “Άτλα” της εύχονται υγεία και δύναμη και της υπόσχονται πως θα είναι τιμή τους να την έχουν σημαία, ώστε να εμπνέει και να καθοδηγεί τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες  και θα την στηρίζουν ώστε να κάνει απρόσκοπτα αυτό που την κάνει ευτυχισμένη για όσο εκείνη θέλει.
Η αθλήτρια και ο της αναχωρούν την Παρασκευή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Ευχόμαστε να αγωνιστούν με την ψυχή τους και να διασκεδάσουν κάνοντας αυτό που αγαπούν τόσο πολύ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση