Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τζάμπολ με υποσχέσεις στο Ευρωμπάσκετ Νέων
Τζάμπολ με υποσχέσεις στο Ευρωμπάσκετ Νέων

Τζάμπολ με υποσχέσεις στο Ευρωμπάσκετ Νέων

Με πρώτο ντίπλο την Τσεχία, σήμερα (21.15) στο Κλαδισού των Χανίων, η Νέων αρχίζει την πορεία της για τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη και οι παίκτες που είναι γεννηθέντες το '97 και το '98 θέλουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κύκλο της ομάδας που έχει κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο, ως έφηβοι, πριν από δύο χρόνια.

«Βασικός στόχος είναι να παρουσιάσουμε το επίπεδο των παικτών μας, ύστερα από τη συνεργασία των τελευταίων χρόνων. Στο επίπεδο Νέων Ανδρών, οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να συναγωνιστούν και να καταλάβουμε τι χρειάζεται να βελτιώσουν» υπογράμμισε ο των Νέων, Ηλίας Παπαθεοδώρου που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, καθώς τραυματίστηκε προσφάτως. Αντίθετα, οι Λούντζης και Χαραλαμπόπουλος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Τα αποτελέσματα της α΄ φάσης θα καθορίσουν τη βαθμολογική θέση των 16 ομάδων που θα παίξουν στους αγώνες νοκ άουτ του επόμενου γύρου (1ος-4ος, 2ος-3ος). Η θα διασταυρωθεί με μία εκ των Μαυροβουνίου, Γαλλίας, Τουρκίας, Ισλανδίας. Η σύνθεση της ελληνικής 12άδας: Γ. Αγραβάνης, Δίπλαρος, Καρράς, Κόνιαρης, Λούντζης, Μιλεντίγιεβιτς, Μουράτος, Σκουλίδας, Τάταρης, Φλιώνης, Χαραλαμπόπουλος, Χρηστίδης.

«Θέλουμε όλο τον κόσμο στο , για να αποδείξουμε ότι το μπάσκετ στην είναι το μεγαλύτερο άθλημα. Υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις από τις πρώτες διεθνείς διοργανώσεις που έγιναν στην Κρήτη» υποστήριξε ο γ. γραμματέας της ΕΟΚ, Π. Τσαγκρώνης, ενώ οι τρεις πρώτοι αγώνες της Εθνικής στον α΄ όμιλο, κόντρα την Τσεχία, τη (αύριο) και τη Γερμανία θα μεταδοθούν από τη νέα Κρήτης.

• Στην Εφές Αναντόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμερικανός Ερικ Μακ Κόλουμ, που συμφώνησε για την επόμενη περίοδο και προτίμησε την τουρκική ομάδα αντί του Ολυμπιακού που είχε καταθέσει πρόταση και εξετάξει άλλους διαθέσιμους παίκτες για την αντικατάσταση του Γκριν.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση