Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τσάμπιονς Λιγκ: Ξεκίνημα από… μηδενική βάση
Τσάμπιονς Λιγκ: Ξεκίνημα από… μηδενική βάση

Τσάμπιονς Λιγκ: Ξεκίνημα από… μηδενική βάση

Χωρίς γκολ έληξε ο πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, νάμεσ στη και τη στο Μάντσεστερ. Πλέον, μετά το χθεσινό 0-0, όλα είναι «ανοιχτά» ενόψει του επαναληπτικού στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στις 4 Μαΐου.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς καμία καλή φάση για κάποια από τις δύο ομάδες. Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ «ξύπνησε». Στο 70΄ ο Χεσέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά, στο 75΄ ο Μπέιλ πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και στο 79΄ ο Κασεμίρο δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Χαρτ. Ωστόσο, η κορυφαία στιγμή για τη «βασίλισσα» ήρθε στο 82΄, όταν ο Πέπε από το… μισό μέτρο επιχείρησε να «σκοτώσει» τον Χαρτ, με την μπάλα να σταματάει στο σώμα του Αγγλου τερματοφύλακα. Η παρέμεινε σε παθητικό ρόλο και προσπάθησε να σει στις καθυστερήσεις με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρούινε.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Ντε Μπρούινε, Χεσούς Νάβας (77΄ Στέρλινγκ), Νταβίντ Σίλβα (40΄ Ιεανάτσο), Αγουέρο.
ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (90΄ Ισκο), Μπέιλ, Λούκας Βάθκεθ, Μπενζεμά (46΄ Χεσέ).

Μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στην επιθετική μηχανή που ονομάζεται Μπάγερν Μονάχου και το υπόδειγμα άμυνας της Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται απόψε στο γήπεδο «Βιθέντε Καλδερόν» της ισπανικής πρωτεύουσας, καθώς οι «κολτσονέρος» ετοιμάζονται να «καθαρίσουν» και το άλλο μεγάλο φαβορί του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά.

«Θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Η άμυνα σαφώς είναι ένα από τα δυνατά τους σημεία, αλλά έχουν κι άλλα πλεονετα», λέει ο πρώην άσος της Ρεάλ και νυν της Μπάγερν, Τσάμπι Αλόνσο, για την Ατλέτικο.

Σύμφωνα μάλιστα με τον αμυντικό της Ατλέτικο Φιλίπε Λουίς, η που είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία, αποτελεί έμπνευση για την ομάδα του ώστε να στοχεύσει στην πρώτη κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στην της.

Απόψε η Μπάγερν θα αγωνιστεί χωρίς τον Αριεν Ρόμπεν και τον Τζερόμ Μπόατενγκ, ενώ από την Ατλέτικο θα απουσιάσει ο Ντιέγο οδίν.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση