Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τρεις νέους παίκτες απόκτησε ο ΑΟ Δάφνης Βόλου
Τρεις νέους παίκτες απόκτησε ο ΑΟ Δάφνης Βόλου

Τρεις νέους παίκτες απόκτησε ο ΑΟ Δάφνης Βόλου

Την απόκτηση τριών νέων παικτών ανακοινώνει η Διοίκηση του Α.Ο. Δάφνης .

Οι τρεις νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν και θα ενσωματωθούν στο ρόστερ της ομάδας, είναι ο 15χρονος Κωνσταντίνος Μπάντελης, αμυντικός από τον «έο Μαγνησιακό», ο 15χρονος Γιώργος Τσαρέλας, μέσος, από την ομάδα της «Αγίας Παρασκευής» και ο έμπειρος μέσος Σωτήρης Αγγελής από τον «Αγροτικό Αϊδινίου».

Ο Α.Ο. Δάφνης , επενδύει και στηρίζει ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι με την αγωνιστική τους φρεσκάδα αλλά και ταυτόχρονα την εμπειρία, θα συνδράμουν στην ομάδα.

Η διοίκηση του Α.Ο. Δάφνης Βόλου, ευχαριστεί τους συλλόγους για τις μεταγραφές και καλωσορίζει τους νέους παίκτες στην της Δάφνης.

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι του Α.Ο. Δάφνης Βόλου σε φιλικά με τον Απόλλωνα ς

Γεμάτοι εμπειρίες κι ενθουσιασμό, επέστρεψαν από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στην Αθήνα, οι παίκτες των ακαδημιών του Α.Ο. Δάφνης Βόλου, με τις αντίστοιχες του Απόλλωνα ς.

Στην αποστολή συμμετείχαν περίπου 20 , με τους γονείς, προπονητές και μέλη της διοίκησης.

Οι μικροί του Α.Ο. Δάφνης, κέρδισαν τις εντυπώσεις, καθώς πήραν νικηφόρα αποτελέσματα, στα φιλικά παιχνίδια που έπαιξαν.

Στην κατηγορία 2007 – 2008 οι ακαδημίες της Δάφνης κέρδισαν με 2-1, ενώ νικητές βγήκαν από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και οι παίκτες της βολιώτικης ομάδας, στην κατηγορία 2008 – 2009 επικρατώντας με 4-3.

Η διοίκηση του Α.Ο. Δάφνης Βόλου, ευχαριστεί τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης Έκτορα Μονεμβασιώτη για την φιλοξενία και την είσοδο στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟ, καθώς και τον υπεύθυνο ακαδημιών της ομάδας Ιωάννη Θεοχαρίδη και δεσμεύεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία.

Η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Ατρομήτου και του Απόλλωνα Σμύρνης για να συμμετέχουν οι ακαδημίες των ομάδων σε ποδοσφαιρικό camp, το οποίο προγραμματίζει και σχεδιάζει ο Α.Ο. Δάφνης Βόλου στο προσεχές χρονικό διάστημα στο Βόλο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση