Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τρεις αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στο 46ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕ ‘’GOLDEN BELT 2017’’ στη Σερβία
Τρεις αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στο 46ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕ  ‘’GOLDEN BELT 2017’’ στη Σερβία

Τρεις αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στο 46ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕ ‘’GOLDEN BELT 2017’’ στη Σερβία

Στο 46ο Διεθνές Τουρνουά ΚΑΡΑΤΕ ‘'GOLDEN BELT'' το Σάββτο  8 Απριλίου στο Cacak της Σερβίς, συμμετέχουν  αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ με διοργανωτή  την Σέρβικη Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ.

Στη σημαντική αυτή διοργάνωση, η οποία θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ (WKF), θα λάβουν μέρος οι πρωταθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στο Ολυμπιακό ΚΑΡΑΤΕ και θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τις επιτυχίες του προηγούμενου μήνα στο Διεθνές Τουρνουά στην .

Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο είναι ο Σιούρας Βίκτωρας ο οποίος θα αγωνιστεί στα -61 κιλά έων Ανδρών, ο Μυτιλιός  Ανδρέας  ο οποίος θα αγωνιστεί στα -63 κιλά Εφήβων και ο  Μαγαλιός Αθανάσιος ο οποίος θα αγωνιστεί  στα -57 κιλά Εφήβων .

Τους αθλητές θα συνοδεύσει η Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια Κοσμίδου Βίκυ, η οποία προετοιμάζει τους αθλητές του Συλλόγου καθημερινά μεταδίδοντας την πολύτιμη της εμπειρία από τα 18 χρόνια της μέλος Εθνικής Ομάδας Γυναικών.

Επιπλέον, οι αθλητές πραγματοποιούν κοινές τα Σαββατοκύριακα με τον Σύλλογο Αγριάς  ‘' Ο Μαχητής ΄΄ και τον Προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη, στην προσπάθεια βελτίωσης  της τεχνικής ς των αθλητών  στο άθλημα του ΚΑΡΑΤE,έχοντας κατάλληλους και γνώστες του Ολυμπιακού ΚΑΡΑΤΕ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση