Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τρεις αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στο 46ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕ ‘’GOLDEN BELT 2017’’ στη Σερβία
Τρεις αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στο 46ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕ  ‘’GOLDEN BELT 2017’’ στη Σερβία

Τρεις αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στο 46ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕ ‘’GOLDEN BELT 2017’’ στη Σερβία

Στο 46ο Διεθνές ΚΑΡΑΤΕ ‘’GOLDEN BELT’’ το Σάββατο  8 Απριλίου στο Cacak της Σερβίας, συμμετέχουν  αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ με διοργανωτή  την Σέρβικη Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ.

Στη σημαντική αυτή διοργάνωση, η οποία θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ (WKF), θα λάβουν μέρος οι πρωταθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στο Ολυμπιακό ΚΑΡΑΤΕ και θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τις επιτυχίες του προηγούμενου μήνα στο Διεθνές Nikon Open στην Βουλγαρία.

Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο είναι ο Σιούρας Βίκτωρας ο οποίος θα αγωνιστεί στα -61 κιλά Νέων Ανδρών, ο Μυτιλιός  Ανδρέας  ο οποίος θα αγωνιστεί στα -63 κιλά Εφήβων και ο  Μαγαλιός Αθανάσιος ο οποίος θα αγωνιστεί  στα -57 κιλά Εφήβων .

Τους αθλητές θα συνοδεύσει η Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια Κοσμίδου Βίκυ, η οποία προετοιμάζει τους αθλητές του Συλλόγου καθημερινά μεταδίδοντας την πολύτιμη της εμπειρία από τα 18 χρόνια της μέλος Εθνικής Ομάδας Γυναικών.

Επιπλέον, οι αθλητές πραγματοποιούν κοινές προπονήσεις τα Σαββατοκύριακα με τον Σύλλογο Αγριάς  ‘’ Ο Μαχητής ΄΄ και τον Προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη, στην προσπάθεια βελτίωσης  της τεχνικής κατάρτισης των αθλητών  στο άθλημα του ΚΑΡΑΤE,έχοντας κατάλληλους και γνώστες του Ολυμπιακού ΚΑΡΑΤΕ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση