Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τριπλή ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό
Τριπλή ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό

Τριπλή ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό

Με τριπλή ομοβροντί νακοίνωσε ο την απόκτηση των Κουλιμπαλί, Εμποκού και Σαμπά, φθάνοντας τις 10 στην καλοκαιρινή περίοδο!

Πρώτος ανακοινώθηκε ο Κουλιμπαλί, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει πολλούς τίτλους. Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Εμποκού για ένα χρόνο από την Κιέβο. «Είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρω μερικά όμορφα γκολ και θα κάνω τους οπαδούς μας χαρούμε. Στόχος μου το », δήλωσε ο ίδιος και εν συνεχεία αναχώρησε για να ενσωματωθεί στην εθνική Κονγκό, στην οποία αγωνίζεται από το 2015, παρότι μετρά 61 εμφανίσεις και 19 γκολ με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες του Βελγίου.

Αρχηγός στην εθνική Κονγκό υπήρξε ο Σαμπά, ο οποίος ανακοινώθηκε με λίγη καθυστέρηση γιατί χρειάστηκε ξανά η παρέμβαση του ιάννη Αλαφούζου για να ξεπεραστούν κάποια θέματα της τελευταίας στιγμής. Ο Σαμπά υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και συστήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο: «Οι μας να περιμένουν από μένα το 100% σε κάθε παιχνίδι. Τίποτα ψεύτικο. Είμαι ακριβώς όπως δείχνω. Αληθινός. Σκοπεύω κάθε στιγμή, κάθε αγώνα να δίνω τα πάντα. Δεν φοβάμαι να ματώσω, δεν φοβάμαι να ιδρώσω, δεν φοβάμαι ούτε καν τα σπασμένα κόκαλα»!

Στις τελευταίες κινήσεις της μεταγραφικής σκακιέρας, ο Αμπέντ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ντιζόν, με τον Παναθηναϊκό να κρατά ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο Κλωναρίδης είναι πολύ κοντά στη Λανς. Δεν προέκυψε συμφωνία με τους Αρη και για τους Χουχούμη και Μαρινάκη, αντίστοιχα. Παρέμειναν στο ρόστερ, όπως και ο Μπουμάλ, ο μάνατζερ του οποίου προσπάθησε να χτίσει με την Τραμζονσπόρ αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Προτάθηκε και ο Σιμάο, που έμεινε το μεσημέρι ελεύθερος από τη Λεβάντε, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση