Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τριάρα φιλοδώρησε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ
Τριάρα φιλοδώρησε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ

Τριάρα φιλοδώρησε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ

Μόνοι πρώτοι οι “” με επτά βαθμούς από τον δεύτερο

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους ερυθρόλευκους να “κεράσουν”  τρία γκολ  στον αιώνιο αντίπαλο , με δύο κεφαλιές των Μποτία-Ιντέγε και ένα γκολ του Ελιουνούσι απόψε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι συνέτριψαν με 3-0 τον αιώνιο αντίπαλο και αύξησαν σε επτά τους βαθμούς που τους χωρίζουν απ'τους “πράσι”,  που για μια ακόμη φορά  έδειξαν ότι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τον φετινό Ολυμιακό.

Μποτία, Μαρτίνς και Φορτούνης οι κορυφαίοι των θριαμβευτών, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο και Ιμπάρμπο  αυτοί που “επέπλευσαν”  από  τον Παναθηναϊκό, που έχασε πέναλτι στο 3-0.

Ο Πάουλο Μπέντο παρέταξε τον Ολυμπιακό με αναμενόμενη διάταξη και πρόσωπα. Το γνωστό 4-2-3-1, με τον Ομάρ να μένει στον πάγκο και τους Φιγκέιρας-Ρέτσο να παίζουν στα άκρα της άμυνας, ενώ  Μάριν και Τσόρι τομίνγκες έμειναν εκτός ς.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε την έκπληξη. Δεν “φόρεσε” το αναμενόμενο και σχεδόν σίγουρο 3-5-2, αλλά κατέβασε τον Παναθηναϊκό με τετράδα στην άμυνα και διάταξη 4-3-3. Ο Γουακάσο πήρε τη θέση του αριστερού μπακ, ο Λεντέσμα ήταν στο 6, Ζέκα-Βιγιαφάνιες ήταν το δίδυμο μπροστά του και για πρώτη φορά Εμποκού-Ιμπάρμπο ήταν στο πλάι του Λέτο, που ελλείψει του Μπεργκ ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης.

Γήπεδο: “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Πολυχρόνης σταράς, Λάζαρος Δημητριάδης

Τέταρτος διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης

(Μπέντο): Καπίνο (65′ Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία (71′ Βιάνα), τα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε (90'+1 Καρντόσο).

(Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Γουακάσο, Λεντέσμα, Ζέκα (56′ Λουντ), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (46′ Χουλτ), Λέτο (74′ Ρινάλντι), Ιμπάρμπο.

Γκολ: 21′ Μποτία, 26′ Ελιουνούσι 44′ Ιντέγε

Κίτρινες κάρτες: 13′ Ρέτσος, 34′ Μιλιβόγεβιτς, 69′ Φιγκέιρας / 11′ Μολέδο, 30′ Κουτρουμπής, 56′ Λεντέσμα, 83′ Ιμπάρμπο, 90'+4 Ρινάλντι

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση