Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τρία βήματα για την άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου
Τρία βήματα για την άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου

Τρία βήματα για την άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου

Τρί βήμτα-ισάριθμες αγωνιστικές απομένουν για την άνοδο της ομάδας των ερυθρολεύκων και το ΔΣ του ΑΣ 1937 με την ευκαιρία των τριών τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος καλεί όλους τους φίλους και οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ να σταθούν μαζικά κοντά στο που όλη την χρονιά τους έκανε υπερήφα.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Τ είναι η του κόσμου της ομάδας μας να αποδείξει ξεκινώντας από τον αγώνα της Κυριακής με τον Φωκικό την δυναμική του και ότι τίποτε και κανένας δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ, οι υποστηρικτές του και οι άνθρωποι που «ματώνουν» καθημερινά γι' αυτόν έχουν δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις και τα εχέγγυα για την απρόσμενη ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς και οι φίλαθλοί του να ξέρουν ότι ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει και το αποτέλεσμά του θα είναι πάλι επιτυχημένο, σε αντίθεση των επιθυμιών ορισμένων «καλοθελητών».

Τώρα είναι η ώρα της ολοκλήρωσης μίας εξαιρετικής και δύσκολης πορείας που ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του .

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου το ΔΣ του Συλλόγου θα προβεί σε πλήρη απολογισμό των πεπραγμένων και θα ειπωθούν όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Τώρα παίζουμε ποδόσφαιρο τα υπόλοιπα “καιρώ”.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ- ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση