Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τρία στα τρία το τμήμα βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Τρία στα τρία το τμήμα βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Τρία στα τρία το τμήμα βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Το τρία στα τρία έκαναν οι αγωνιστικές ομάδες του .Σ.Β «Η ΝΙΚΗ» το Σαββατοκύριακο 22-23/10/

Οι τρεις αγωνιστικές ομάδες της ς υπό την καθοδήγηση του προπονητή Χρήστου αλαζούλα πέτυχαν το απόλυτο στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο.

Η της ς , την Κυριακή το μεσημέρι, έκανε το χρέος της απέναντι στον ενισχυμένο Φιλ Αμπελώνα και νικώντας με 3-1 σετ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ένωσης Σωματείων Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος.

Για την ομάδα αγωνίστηκαν οι Ντάιμου, Αυγερινού, Βλαχάκη, Νικολούλη, Πρασσά, Γκαγκαδέλλη, Τσανακτσή, Δερματά, Λώλου, Πολύζου, Χαλκιά, Μερκονιάν, Δόλγυρα και Θεοδωρακάκη.

Επίσης αργά το βράδυ της Κυριακής οι μικρές της Νίκης (παγκορασίδες) επικράτησαν με ανατροπή επί του Γυμναστικού Βόλου με 3-2 σετ για το παιχνίδι πρωταθλήματος των παγκορασίδων.

Με τις Παγκορασίδες αγωνίστηκαν οι Μαργαριτοπούλου, Βαταμίδου, Σταφυλαράκη, Θαλασσινού, Καρατάσιου, Δώσσα, Μαντζαβίνου και Μπέτα.

Τέλος το απόγευμα του Σαββάτου στην Καρδίτσα, σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα των Νεανίδων, τα κορίτσια του Χρήστου Γαλαζούλα νίκησαν επίσης με ανατροπή και 2-3 σετ τον ΣΠΑΚ μέσα στην έδρα του.

Για τις Νεάνιδες αγωνίστηκαν οι Χαλκιά, Μερκονιάν, Παπαγεωργίου, Ζιώγα, Οικονόμου, Κονιστή, Λωρίδα, Μαργαριτοπούλου, Σταφυλαράκη και Δώσσα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση