Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τρία νέα ταλέντα στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού
Τρία νέα ταλέντα στη  γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Τρία νέα ταλέντα στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Ο γώνς για τη δημιουργία μιας νεανικής ομάδας βασισμένης σε Βολιώτισσες ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες συνεχίζεται για τον . Έτσι, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης φιλοσοφίας η του Ολυμπιακού, απέκτησε τρεις νεαρές ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες από τον B.C. Volos.

Συγκεκριμένα απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή την 15χρονη και πολλά υποσχόμενη Βάλια Χούτα, καθώς και τις δεξαεξάχρονες ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες Σταματία Διαμαντοπούλου και Χαρά τελή .

Η Χαρά Ντελή αγωνίζεται στις θέσεις “1” και 2”, έχει ύψος 1.75μ. και διακρίνεται για την άριστη τεχνική της .

Η Σταματία Διαμαντοπούλου αγωνίζεται στις θέσεις “4” και “5”, έχει ύψος 1.82μ., παίζει με ευκολία τόσο μέσα στη ρακέτα, όσο και ως πάουερ φόργουορντ, ενώ μετέχει στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας των κορασίδων.

Η Βάλια Χούτα, αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3” και διακρίνεται ιδιαίτερα για τις αμυντικές της ικανότητες.

Και οι τρεις νεοαποκτηθείσες καλαθοσφαιρίστριες, υπολογίζονται από τον προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου στηρίζει τα νέα κορίτσια της πόλης και τους προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να αναδείξουν το ταλέντο τους και ν' ανοίξουν τους μπασκετικούς -και όχι μόνο-ορίζοντές τους.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, οι προπονητές και οι καλαθοσφαιρίστριες των τμημάτων γυναικών-νεανίδων και κορασίδων, καλοσωρίζουν στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου τις Σταματία Διαμαντοπούλου, Χαρά Ντελή και Βάλια Χούτα και τους εύχονται όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μεγάλες επιτυχίες.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ ευχαριστεί το B.C. VOLOS για την παραχώρηση των αθλητριών και ελπίζει αυτό να αποτελέσει απαρχή ς των δυο συλλόγων στο , αφού σκοπός όλων μας είναι η ανάπτυξη του αθλήματος που αγαπάμε .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση