Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τρέχω στον Βόλο για τη “ΦΛΟΓΑ” 
Τρέχω στον Βόλο για τη “ΦΛΟΓΑ” 

Τρέχω στον Βόλο για τη “ΦΛΟΓΑ” 

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Κένταυρος Βόλου και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας καλούν για 8η συνεχόμενη χρονιά τους συμπολίτες  σε μια ακόμη ξεχωριστή δρομική εκδήλωση με σύνθημα «Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ».

Η γιορτινή αθλητική «βόλτα» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στην του Βόλου, με την εκκίνηση στο ύψος της Αργούς και διανύοντας μία μικρή διαδρομή των 2 χιλ. περίπου.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορούν να τρέξουν με το ρυθμό τους, ή και να περπατήσουν, χαρίζοντας τη στήριξήτουας στον αγώνα ζωής των παιδιών της Φλόγας, με ένα συμβολικό αντίτιμο.

Για να είναι όλοι ασφαλείς θα οριστούν διαφορετικές ώρες εκκίνησης (πολλαπλών μπλοκ έως 50 άτομα):

  • Στις 10:30 θα ξεκινήσουν όσοι συμμετέχουν με αθλητικούς συλλόγους και της περιοχής μας. Παρακαλούμε τους υπεύθυνους των αθλητικών σωματείων και των σχολείων να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές ώστε να ρυθμίσουν θέματα της συμμετοχής τους.

  • Στις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες (μεμονωμένους, κοινωνικές ομάδες και άλλους φορείς).

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ:

  • Συμμετέχοντες (18 ετών και άνω) : PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών (με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση).
  • Συμμετέχοντες έως και 17 ετών: επίδειξη self test εντός 24 ωρών πριν την εκκίνηση (συστήνεται την ημέρα της εκδήλωσης).

Χρήση μάσκας μέχρι την εκκίνηση και ξανά μετά τον τερματισμό. Δεν επιτρέπονται οι τελετές απονομών. Κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό της διαδρομής, μέτρα αποφυγής συνωστισμού με προβλέψεις συνεχούς ροής των συμμετεχόντων.

Δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφές γίνονται στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στο Βόλο, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628 και στα καταστήματα  Cougar Sport Ιάσονος 122 με Ογλ και Cougar Sport  Δημητριάδος 225 με Κουμουνδούρου. Από τα σημεία αυτά θα παραληφθούν οι αριθμοί συμμετοχής και μπλουζάκια.

Σημ. Για αποφυγή συνωστισμού – συναθροίσεις σε γραμματεία, προτείνονται οι εγγραφές να γίνονται ως άνωθι και πριν την ημέρα της εκδήλωσης.

Πληροφορίες: Δ/νση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ –ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, τηλ. 2421071770.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

  • Κ. Παπανάτσιου: Στη Βουλή ερωτήματα σχετικά με την αδειοδότηση της μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου στο Βόλο… - https://t.co/phMHXet24H -

  • Συνάντηση Δ.Σ. του Δι.Κε.Πρ.Ε. με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ και την υφυπουργό Υγείας #ΔΙΚΕΠΡΕ - https://t.co/Gnn64RnNhy -

"Αλιεύοντας" την είδηση