Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τραπέζωσε τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού ο χορηγός
Τραπέζωσε τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού ο χορηγός

Τραπέζωσε τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού ο χορηγός

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 , ο χορηγός του τμήματος μπάσκετ “Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ – ΡΙΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΠΑΤΖΙΑΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ”, έκανε το τραπέζι σε όλο το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου (γυναίκες – άνδρες) μαζί με τους προπονητές όλων των τμημάτων και των ακαδημιών, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και το προεδρείο του ΑΣ Βόλου 1937, στην ψησταριά “Ο ΓΙΩΡΓΟΣ” , χορηγό της ομάδας.

Μέσα σε μια οικογενειακή όλη η του μπασκετικού Ολυμπιακού Βόλου , έκοψε , τηρώντας το έθιμο , την πρωτοχρονιάτικη και τα φλουριά, που αντιστοιχούσαν, κέρδισαν στις γυναίκες η Δανάη Αγκάνη και στους άνδρες ο Στέφανος Βλήτσιος .

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους κ.κ. Ριτσάκη Γιώργο και Μπατζιάκα Πέτρο , για την ευγενική προσφορά τους, ευχήθηκε στις γυναίκες και στους άνδρες του Ολυμπιακού Βόλου καλή χρονιά , και προσωπικές αλλά και ομαδικές επιτυχίες.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής μίλησε το μέλος της Γανώσης Κώστας ευχόμενος και αυτός με τη σειρά του και επιτυχίες σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο ενώ καλωσόρισε , στην του Ολυμπιακού Βόλου, το νέο μέλος της , την κόρη του Θωμά Καραγεώργου που ήλθε στη ζωή πριν τέσσερις ημέρες.

Από την πλευρά τους ο συνδαιτυμόνας της βραδιάς Ριτσάκης Γιώργος ευχήθηκε σε όλους υγεία , ευτυχία , επιτυχίες ενώ τόνισε ότι η παρουσία του θα είναι συνεχής βοηθώντας έτσι την προσπάθεια των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες των τμημάτων μπάσκετ.

Η εκδήλωση έκλεισε ανανεώνοντας το όλων , στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 , στο Κλειστό Γυμναστήριο του , όπου όλα τα , του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου, θα συναντηθούν και θα τηρήσουν το έθιμο .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε οικόπεδο στο Φυτόκο #φωτιά - https://t.co/8zMuQGJO9g -

  • Οδηγούσε στο λιμάνι χωρίς δίπλωμα #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/P6vhxdAiXe -

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

"Αλιεύοντας" την είδηση