Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τουρνουά Ράπιντ χωρίς αξιολόγηση στη Σκακιστική Ένωση Βόλου
Τουρνουά Ράπιντ χωρίς αξιολόγηση στη Σκακιστική Ένωση Βόλου

Τουρνουά Ράπιντ χωρίς αξιολόγηση στη Σκακιστική Ένωση Βόλου

Η διοργανώνει για την προσεχή Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, το 2ο ράπιντ χωρίς αξιολόγηση στην αίθουσα του Playground café που ευρίσκεται στο ισόγειο του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Βόλου «Βάκης » λάδστωνος με Ρ. Φεραίου.

Στο μπορούν να λάβουν μέρος και σκακίστριες ανεξάρτητα αν διαθέτουν αθλητικό δελτίο. Θα είναι ελβετικό 6 γύρων και με χρόνο σκέψης 10 λεπτά + 5 δευτερόλεπτα.

Παράβολο συμμετοχής 5 που θα περιλαμβάνει καφέ ή αναψυκτικό.

Συμμετοχές στο μειλ του συλλόγου:  s.e.volou@gmail.com έως το βράδυ του Σαββάτου και στη γραμματεία των αγώνων έως τις 11:15 το πρωί της Κυριακής. Απαραίτητα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και αν διαθέτουν σκακιστικό δελτίο ή όχι. Ανώτερος αριθμός συμμετοχών 40. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έναρξη 1ου γύρου στις 11:45 το πρωί. Θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους του τουρνουά και από ένα μετάλλιο στον πρώτο της κατηγορίας κάτω των 14 και στον πρώτο αδιαβάθμητο σκακιστή. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της : https://www.facebook.com/sevolou.

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου ανακοινώνει επίσης ότι η αίθουσα του συλλόγου τα απογεύματα από Δευτέρα έως Πέμπτη θα είναι ανοικτή για τα μέλη και για όσους θέλουν να γνωρίσουν το σκάκι.

Συγκεκριμένα Δευτέρα και Τρίτη 6.00-10.00 μ.μ. και Τετάρτη και Πέμπτη 7.00-10.00 μ.μ.

Οι υιπες ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο είναι αφιερωμένες στις θεωρητικές και πρακτικές παρουσιάσεις του αθλήματος.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση