Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τουρνουά Ράπιντ χωρίς αξιολόγηση στη Σκακιστική Ένωση Βόλου
Τουρνουά Ράπιντ χωρίς αξιολόγηση στη Σκακιστική Ένωση Βόλου

Τουρνουά Ράπιντ χωρίς αξιολόγηση στη Σκακιστική Ένωση Βόλου

Η Σ.Ε. Βόλου διοργανώνει για την προσεχή Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, το 2ο τουρνουά ράπιντ χωρίς στην αίθουσα του Playground café που ευρίσκεται στο του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Βόλου «Βάκης Παρασκευόπουλος» λάδστωνος με Ρ. ου.

Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος και σκακίστριες ανεξάρτητα αν διαθέτουν δελτίο. Θα είναι ελβετικό 6 γύρων και με χρόνο σκέψης 10 λεπτά + 5 δευτερόλεπτα.

Παράβολο συμμετοχής 5 ευρώ που θα περιλαμβάνει καφέ ή αναψυκτικό.

Συμμετοχές στο μειλ του συλλόγου:  s.e.volou@gmail.com έως το βράδυ του Σαββάτου και στη γραμματεία των αγώνων έως τις 11:15 το πρωί της Κυριακής. Απαραίτητα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και αν διαθέτουν σκακιστικό δελτίο ή όχι. Ανώτερος αριθμός συμμετοχών 40. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έναρξη 1ου γύρου στις 11:45 το πρωί. Θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους του τουρνουά και από ένα στον πρώτο της κατηγορίας κάτω των 14 και στον πρώτο αδιαβάθμητο σκακιστή. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Σ.Ε. Βόλου: https://www.facebook.com/sevolou.

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου ανακοινώνει επίσης ότι η αίθουσα του συλλόγου τα απο από Δευτέρα έως Πέμπτη θα είναι ανοικτή για τα μέλη και για όσους θέλουν να γνωρίσουν το .

Συγκεκριμένα Δευτέρα και Τρίτη 6.00-10.00 μ.μ. και Τετάρτη και Πέμπτη 7.00-10.00 μ.μ.

Οι υπόλοιπες ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο είναι αφιερωμένες στις θεωρητικές και πρακτικές παρουσιάσεις του αθλήματος.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση