Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τουρνουά Μπάσκετ Ερασιτεχνών – Παλαιμάχων  
Τουρνουά Μπάσκετ Ερασιτεχνών – Παλαιμάχων   

Τουρνουά Μπάσκετ Ερασιτεχνών – Παλαιμάχων  

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου , προτίθετι γι ακόμη μια χρονιά να διοργανώσει το τουρνουά ερασιτεχνών – παλαιμάχων.Μια διοργάνωση σταθμός, που δραστηριοποιεί πολλούς συμπολίτες μας να ασχοληθούν με το . Αφ' ενός τους παλαίμαχους αθλητές, που κάποτε πλαισίωναν τις επίσημες ομάδες της περιοχής μας και αφ' ετέρου τους ερασιτέχνες λάτρεις του αθλήματος. Όλοι αυτοί καλούνται με τη συμμετοχή τους στο 34ο  τουρνουά να νοιώσουν τις συγκινήσεις των αγώνων.

 

Η έναρξη του τουρνουά προγραμματίζεται μέσα Νοεμβρίου και για την καλλίτερη  δυνατή οργάνωση ενημερώνουμε, ότι οι ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώνουν  την συμμετοχή τους από σήμερα έως και την Παρασκευή 25.10.2019,  στην Δ/νση Αθλητισμού, Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως, τηλ 2421071770 καθημερινά από  09.00-14.00.

– Δικαίωμα  συμμετοχής έχουν παίκτες άνω των 28 ετών (γεννημένοι μέχρι το 1991).

– Παίκτες που κατά την αγωνιστική περίοδο – 2019 και μετά αγωνίσθηκαν με επίσημη  ομάδα θεωρούνται εν ενεργεία και δεν έχουν  δικαίωμα συμμετοχής.

Προκειμένου να θεωρηθεί η συμμετοχή των ομάδων έγκυρη, ως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προσκομίσει ο υπεύθυνος της κάθε ομάδας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

 

  • Αναλυτική κατάσταση των παικτών (έως 20 άτομα, η οποία δεν θα μεταβληθεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά)
  • Ατομική Ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο (η βεβαίωση θα έχει θέση δελτίου συμμετοχής)
  • Καταβολή συμφωνημένης οικονομικής συμμετοχής

Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται στο ς Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-21.30.

 Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 31.10.2019 στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του υ (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως), ημέρα όπου θα είναι και καταληκτική ώστε οι υπεύθυνοι των ομάδων να προσκομίσουν το συμμετοχής τους στην Οργανωτική Επιτροπή.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση