Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τουρνουά Τμημάτων Υποδομής Ολυμπιακού Βόλου
Τουρνουά Τμημάτων  Υποδομής Ολυμπιακού Βόλου

Τουρνουά Τμημάτων Υποδομής Ολυμπιακού Βόλου

Πασχαλινό τουνουά για τα τμήματα υποδομής με τη συμμετοχή ομάδων της Καρδίτσας, της Νίκης , του Γ.Σ. Αλμυρού και του Γ.Σ. διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Το τουρνουά διήρκεσε από τη Μ. Δευτέρα έως και την Τέταρτη μέρα του και πραγματοποιήθηκε στο και στο κλειστό γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος”.

Στο τουρνουά συμμετείχαν κορίτσια και αγόρια από 6 έως 18 ετών μοιρασμένα σε ηλικιακές ομάδες προμίνι-μίνι-παμπαίδων-παίδων-παγκορασίδων και κορασίδων. Συνολικά συμμετείχαν συνολικά πάνω από 120 αγόρια και κορίτσια, δίνοντας σειρά φιλικών αγώνων, χτίζοντας δεσμούς φιλίας μεταξύ τους.

Έγιναν συνολικά 14 παιχνίδια, ενώ όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, προσφέροντας θέαμα υψηλών προδιαγραφών. Μάλιστα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης συνς και με άλλες θεσσαλικές πόλεις, συζητήθηκε τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου να ταξιδέψουν για σειρά φιλικών αγώνων στην Καρδίτσα, όπου προπονητής είναι ο Βολιώτης καθηγητής φυσικής Αγωγής Κώστας Ναούμ.
Το ερχόμενο Σάββατο οι ομάδες προμίνι και παίδων του Ολυμπιακού Βόλου θα αντιμετωπίσουν σε φιλικούς αγώνες, που θα γινουν το πρωί στο , αντίστοιχες ομάδες από τα Σκόπια που θα έρθουν στην πόλη.
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ ευχαριστεί τον ΔΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του Εκθεσιακού Κέντρου και του κλειστού Βάκης Παρασκευόπουλος για τη διεξαγωγή των αγώνων. Ευχαριστούν επίσης τον Γ.Σ. Αλμυρού, τον , τον Απόλλωνα Καρδίτσας και τη για την άψογη συν τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση