Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τουρνουά Τμημάτων Υποδομής Ολυμπιακού Βόλου
Τουρνουά Τμημάτων  Υποδομής Ολυμπιακού Βόλου

Τουρνουά Τμημάτων Υποδομής Ολυμπιακού Βόλου

Πασχαλινό τουνουά για τα τμήματα υποδομής με τη συμμετοχή ομάδων της Καρδίτσας, της Νίκης Βόλου, του Γ.Σ. Αλμυρού και του Γ.Σ.Βόλου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου.

Το διήρκεσε από τη έως και την Τέταρτη μέρα του Πάσχα και πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο και στο κλειστό γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος”.

Στο συμμετείχαν κορίτσια και αγόρια από 6 έως 18 ετών μοιρασμένα σε ηλικιακές ομάδες προμίνι-μίνι-παμπαίδων-παίδων-παγκορασίδων και κορασίδων. Συνολικά συμμετείχαν συνολικά πάνω από 120 αγόρια και κορίτσια, δίνοντας σειρά φιλικών αγώνων, χτίζοντας δεσμούς φιλίας μεταξύ τους.

Έγιναν συνολικά 14 παιχνίδια, ενώ όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, προσφέροντας θέαμα υψηλών προδιαγραφών. Μάλιστα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης συνεργασίας και με άλλες θεσσαλικές πόλεις, συζητήθηκε τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου να ταξιδέψουν για σειρά φιλικών αγώνων στην Καρδίτσα, όπου είναι ο Βολιώτης καθηγητής φυσικής Αγωγής Κώστας Ναούμ.
Το ερχόμενο Σάββατο οι ομάδες προμίνι και παίδων του Ολυμπιακού Βόλου θα αντιμετωπίσουν σε φιλικούς , που θα γινουν το πρωί στο Εκθεσιακό Κέντρο, αντίστοιχες ομάδες από τα Σκόπια που θα έρθουν στην πόλη.
Η του τμήματος ευχαριστεί τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του Εκθεσιακού Κέντρου και του κλειστού Βάκης Παρασκευόπουλος για τη διεξαγωγή των αγώνων. Ευχαριστούν επίσης τον Γ.Σ. Αλμυρού, τον , τον Απόλλωνα Καρδίτσας και τη για την άψογη τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

  • Μετατίθενται για τις 10 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/IsjCOyNCcI -

"Αλιεύοντας" την είδηση