Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τουρνουά Τμημάτων Υποδομής Ολυμπιακού Βόλου
Τουρνουά Τμημάτων  Υποδομής Ολυμπιακού Βόλου

Τουρνουά Τμημάτων Υποδομής Ολυμπιακού Βόλου

Πασχαλινό τουνουά για τα τμήματα υποδομής με τη συμμετοχή ομάδων της Καρδίτσας, της Νίκης , του και του Γ.Σ. διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Το τουρνουά διήρκεσε από τη Μ. Δευτέρα έως και την Τέταρτη μέρα του Πάσχα και πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο και στο κλειστό γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος”.

Στο τουρνουά συμμετείχαν κορίτσια και αγόρια από 6 έως 18 ετών μοιρασμένα σε ηλικιακές ομάδες προμίνι-μίνι-παμπαίδων-παίδων-παγκορασίδων και κορασίδων. Συνολικά συμμετείχαν συνολικά πάνω από 120 αγόρια και κορίτσια, δίνοντας σειρά φιλικών αγώνων, χτίζοντας δεσμούς φιλίας μεταξύ τους.

Έγιναν συνολικά 14 παιχνίδια, ενώ όλα τα προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, προσφέροντας θέαμα υψηλών προδιαγραφών. Μάλιστα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης ς και με άλλες θεσσαλικές πόλεις, συζητήθηκε τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου να ταξιδέψουν για σειρά φιλικών αγώνων στην Καρδίτσα, όπου είναι ο Βολιώτης καθηγητής φυσικής Αγωγής Κώστας Ναούμ.
Το ερχόμενο Σάββατο οι ομάδες προμίνι και παίδων του Ολυμπιακού Βόλου θα αντιμετωπίσουν σε φιλικούς αγώνες, που θα γινουν το πρωί στο Κέντρο, αντίστοιχες ομάδες από τα Σκόπια που θα έρθουν στην πόλη.
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ ευχαριστεί τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του Εκθεσιακού Κέντρου και του κλειστού Βάκης Παρασκευόπουλος για τη διεξαγωγή των αγώνων. Ευχαριστούν επίσης τον , τον Γ.Σ. Βόλου, τον Απόλλωνα Καρδίτσας και τη Νίκη Βόλου για την άψογη τους.

"Αλιεύοντας" την είδηση