Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου

Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κεραυνός» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – & Σποράδων διοργανώνουν το , που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου στις 12 και 13 Απριλίου 2017.

Σκοπός του τουρνουά είναι να ενώσει μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά από τις τρεις δημοτικές ενότητες του νησιού αλλά και από τη γειτονική Αλόννησο. Να καλλιεργήσει την άμυλα μεταξύ των νέων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια το στο Νέο Κλίμα έχει γίνει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό των Β. Σποράδων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – & Σποράδων, έχοντας ως σκοπό, μεταξύ των άλλων την αθλητική της περιφέρειας τους, μπορούν να πραγματοποιούν για αθλητικές δραστηριότητες, όταν αυτές συντελούν στην καλύτερη εκπλήρωση του σκοπού αυτού, εφόσον είναι ευρείας απήχησης.

Σε της η Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «στόχος μας η προώθηση και η διάδοση του αθλητισμού σε παιδιά μικρών ηλικιών. Θέλουμε να δώσουμε κίνητρα σε όλα τα παιδιά για μια υγιή , η οποία στο μέλλον μόνο οφέλη μπορεί να τους προσφέρει. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα και Σποράδων συνδιοργανώνουμε με πολλούς τοπικούς , εκδηλώσεις, οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό κυρίως σε παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον του τόπου μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση