Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου

Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κεραυνός» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων διοργανώνουν το Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου στις 12 και 13 Απριλίου 2017.

Σκοπός του τουρνουά είναι να ενώσει μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά από τις τρεις δημοτικές ενότητες του νησιού αλλά και από τη γειτονική Αλόννησο. Να καλλιεργήσει την άμυλα μεταξύ των νέων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια το τουρνουά ποδοσφαίρου στο Νέο Κλίμα έχει γίνει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό των Β. Σποράδων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, έχοντας ως σκοπό, μεταξύ των άλλων την αθλητική ανάπτυξη της περιφέρειας τους, μπορούν να πραγματοποιούν δαπάνες για αθλητικές δραστηριότητες, όταν αυτές συντελούν στην καλύτερη εκπλήρωση του σκοπού αυτού, εφόσον είναι ευρείας απήχησης.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «στόχος μας η προώθηση και η διάδοση του αθλητισμού σε παιδιά μικρών ηλικιών. Θέλουμε να δώσουμε κίνητρα σε όλα τα παιδιά για μια υγιή απασχόληση, η οποία στο μέλλον μόνο οφέλη μπορεί να τους προσφέρει. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουμε με πολλούς τοπικούς φορείς, εκδηλώσεις, οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό κυρίως σε παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον του τόπου μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθίγγανοι αποπειράθηκαν να κλέψουν σίδερα από το 304 ΠΕΒ #304ΠΕΒ - https://t.co/77vUkRJTWG -

  • Σύγχρονο αστικό πάρκο στη συνοικία Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου #συνοικίαΓερμανικών - https://t.co/ae8Lawr4zd -

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

"Αλιεύοντας" την είδηση