Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου

Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κεραυνός» σε συνεργασία με την Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων διοργανώνουν το Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου στις 12 και 13 Απριλίου 2017.

Σκοπός του τουρνουά είναι να ενώσει μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά από τις τρεις δημοτικές ενότητες του νησιού αλλά και από τη γειτονική Αλόννησο. Να καλλιεργήσει την άμυλα μεταξύ των νέων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια το τουρνουά ποδοσφαίρου στο Νέο Κλίμα έχει γίνει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό των Β. Σποράδων.

Η Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, έχοντας ως σκοπό, μεταξύ των άλλων την αθλητική της περιφέρειας τους, μπορούν να πραγματοποιούν δαπάνες για αθλητικές δραστηριότητες, όταν αυτές συντελούν στην καλύτερη εκπλήρωση του σκοπού αυτού, εφόσον είναι ευρείας απήχησης.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης ανέφερε: «στόχος μας η προώθηση και η διάδοση του αθλητισμού σε παιδιά μικρών ηλικιών. Θέλουμε να δώσουμε κίνητρα σε όλα τα παιδιά για μια υγιή απασχόληση, η οποία στο μέλλον μόνο οφέλη μπορεί να τους προσφέρει. Ως Θεσσαλίας – συνδιοργανώνουμε με πολλούς τοπικούς φορείς, εκδηλώσεις, οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό κυρίως σε παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον του τόπου μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση