Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τοπικό ντέρμπι στο μπάσκετ το Σάββατο μεταξύ Ολυμπιακού-Νίκης
Τοπικό ντέρμπι στο μπάσκετ το Σάββατο μεταξύ Ολυμπιακού-Νίκης

Τοπικό ντέρμπι στο μπάσκετ το Σάββατο μεταξύ Ολυμπιακού-Νίκης

Με τους αγώνες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το ΕΣΚΑΘ ανδρών και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για το της Α2 γυναικών συνεχίζεται η προσπάθεια των ομάδων του Συλλόγου των “ερυθρολεύκων”.

Η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17. 30 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της Νίκης Βόλου στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι . Οι δυο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση μαζί με την Ανάληψη και τον Εθνικό Λάρισας . Η ομάδα μετά την νίκη της με το Γ.Σ ας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και να χαρίσει στον κόσμο της τη νίκη όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για να παραμείνει στην πρώτη θέση .

Επίσης για την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου , η ΕΣΚΑΘ απέρριψε την ένσταση του Εθνικού Λάρισας , στο μεταξύ μας παιχνίδι ,που έληξε με 16 πόντους διαφορά υπέρ της ομάδας, με συντριπτική πλειοψηφία .

Ο αγώνας πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το μπάσκετ της πόλης .

Στις ομάδες αγωνίζονται τα δικά μας παιδιά και αυτά πρέπει να χειροκροτήσουμε για να προσφέρουν όμορφο θέαμα .

Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12 . 00 στο ΕΑΚ Βόλου ελπίζοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της και τις νίκες στον τελευταίο αγώνα για το 2015, μιας και το πρωτάθλημα έχει και επαναρχίζει στις 10 Ιανουαρίου 2015 , εκτός έδρας , με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης .

Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας μας , που θα αποτελέσει αφενός κίνητρο για τις αθλήτριες και τους αθλητές μας , αφετέρου θα βοηθήσουν και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής , με την οικονομική τους ενίσχυση , προκειμένου να ανταπεξέρχονται στις οικονομικές ανάγκες λειτουργίας και ς των τμημάτων .

Στους αγώνες υπάρχει είσοδος , για οικονομική ενίσχυση , 5 για ενήλικες και 3 για γυναίκες , και παιδιά κάτω των 15 ετών .

Το του Ολυμπιακού Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη όλων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση