Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τοπικό ντέρμπι Ολυμπιακού -Νίκης στη Νεάπολη
Τοπικό ντέρμπι Ολυμπιακού -Νίκης στη Νεάπολη

Τοπικό ντέρμπι Ολυμπιακού -Νίκης στη Νεάπολη

Ολυμπικός  Βόλου κι  ίκη αναμετρώνται το Σάββατο  στη Νεάπολη για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Με αφορμή το παιχνίδι η    εξέδωσε την παρακάτω Το πρωτάθλημα της Super League 2 μπαίνει στην τελική ευθεία και η ομάδα μας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Απομένουν επτά «τελικοί» μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και ο πρώτος εξ αυτών είναι το προσεχές Σάββατο 2 Απριλίου με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Σ' ένα κρίσιμο και καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, ο του Ολυμπιακού θα πρέπει να σταθεί αρωγός της προσπάθειας της ομάδας, δίνοντας βροντερό «παρών» στο Δημοτικό της Νεάπολης.
Θα πρέπει με τις εκδηλώσεις και τις ιαχές του να αποτελέσει των δωδέκατο παίκτη του Ολυμπιακού και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές μας στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε για το ντέρμπι με τη Νίκη να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ, προκειμένου η Νεάπολη να κατακλυστεί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Όλη η οικογένεια του συσπειρωμένη και ενωμένη, θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους και είμαστε βέβαιοι, πως ο στόχος μας θα επιτευχθεί.
Τ στα δύσκολα ο του Ολυμπιακού οφείλει να δείξει τη μεγάλη δυναμική του.

Το έχει ανάγκη η ομάδα, το έχει ανάγκη η πόλη.

Ραντεβού το Σάββατο στη Νεάπολη”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση