Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τοπικό ντέρμπι το Σάββατο στο αντρικό μπάσκετ
Τοπικό ντέρμπι το Σάββατο στο αντρικό μπάσκετ

Τοπικό ντέρμπι το Σάββατο στο αντρικό μπάσκετ

Με τον αγώνα  ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του Συλλόγου.

Η ομάδα θα αγωνιστεί  το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της  Νίκης Βόλου  στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι .

Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση μαζί με τον ΓΣ Βόλου .

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά τις δύο , θεωρητικά εκτός έδρας νίκες (με και Ίωνα)  ,  θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις τους και να χαρίσει στον κόσμο της τη νίκη , όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για να παραμείνει στην πρώτη θέση , παρά τα προβλήματα των τραυματισμών του Αλεξίου και του Λουλούδη και τη του Αχριάνη.

Ο πρέπει να αποτελέσει για το της πόλης .

Στις ομάδες αγωνίζονται δικά μας παιδιά και αυτά πρέπει να χειροκροτήσουμε για να προσφέρουν όμορφο θέαμα, ενώ το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο έως τη λήξη του και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η έδρα της ομάδας .

Η Διοικούσα του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συασταθούν με τον μοναδικό τρόπο που αυτοί ξέρουν , σε κόσμια πλαίσια ,  στην προσπάθεια των αθλητών ,  του προπονητή μας  Φώνη Μαυρομιχάλη  και του συνεργάτη του Κωστή Καραγιώργη  και  να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της  και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη .

Στον αγώνα θα  υπάρχει  οικονομική ενίσχυση , 5 ευρώ για ενήλικες και 3 ευρώ για γυναίκες , και παιδιά κάτω των 15 ετών . Η πώληση της οικονομικής ενίσχυσης θα γίνεται από το εκδοτήριο του Κλειστού γυμναστηρίου , το οποίο θα ανοίξει για το σκοπό αυτό στις 15.30 και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται μόνο από την κεντρική πόρτα .

Υπενθυμίζεται,  ότι, όποιος ενδιαφέρεται για τηλεοπτική η ραδιοφωνική κάλυψη του συγκεκριμένου αγώνα θα πρέπει , σύμφωνα και με τους κανονισμούς της , διοργανώτριας όλων των πρωταθλημάτων , να έλθει σε επαφή με το γηπεδούχο σωματείο , και στη προκειμένη περίπτωση με τα μέλη της ΔΕ  Μεταφτσή Αλέξανδρο και  Έξαρχο Απόστολο, πριν τη προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα απαγορευτεί κάτι αντίστοιχο  .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση