Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τον Θεσσαλικό τίτλο διεκδικεί ο Ολυμπιακός Βόλου
Τον Θεσσαλικό τίτλο διεκδικεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Τον Θεσσαλικό τίτλο διεκδικεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά από μια έξοχη πορεία που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση για 5η συνεχόμενη χρονιά του τίτλου (ρεκόρ στην κατηγορία κορασίδων στη ), η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου, μετέχει αύριο Παρασκευή στις 7.00 μ.μ. στα , στον τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ με αντίπαλο τον Σπάρτακο.

Οι νεαρές «ερυθρόλευκες» με προπονήτρια την άλλοτε ομοσπονδιακή και νυν περιφερειακή τεχνικό Ελένη Παπαθανασίου, έκαναν μια αήττητη πορεία στη με 12 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Μετά την αναγκαστική αποχή και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλη η ελληνική κοινωνία, οι παίκτριες του Ολυμπιακού Βόλου, επανήλθαν στο και δηλώνουν έτοιμες να διεκδικήσουν τον θεσσαλικό τίτλο, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Σπάρτακου.

Δυστυχώς, λόγω τραυματισμών, μαθημάτων και απουσιών (λόγω Covid 19) η βολιώτικη ομάδα θα παραταχθεί με σημαντικές ψεις. Όμως, παρά τις απουσίες, όλες οι αθλήτριες είναι αποφασισμένες να παλέψουν για τη νίκη.

Η |διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη νέα γενιά των αθλητριών του συλλόγου, βρίσκεται κοντά στην ομάδα και στα θα τη συνοδεύουν ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου  Δημήτρης Μουρτζίνος και ο έφορος του τμήματος  Κυριάκος Κυριακόπουλος.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών με υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ στο θα εισέλθουν μόνο τα μέλη των αποστολών, οι διαιτητές, η γραμματεία και η κομισάριος του αγώνα.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Αντρέα Ζέρβα, τον διευθυντή του ΕΑΚ Κώστα Γρηγοριάδη και τους εργαζόμε στο κλειστό γυμναστήριο για την ουσιαστική τους συμβολή στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία του Ολυμπιακού που θα εκπροσωπήσει το Μαγνησιώτικο μπάσκετ σε θεσσαλικό επίπεδο.

Ευχή όλων είναι η ομάδα κορασίδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, να προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κατακτώντας τον θεσσαλικό τίτλο.

Οι νεαρές αθλήτριες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή είναι οι: Πετρίνα Κανελλοπούλου, Κασσιανή Παρασχάκη, Βασιλική Σιουμουρέκη, Θαλασσινή Γκρίνια, Κατερίνα Δίπλα, Ειρήνη Μαντζιάρα, Μαριαλένα Χαβδούλα, Έλενα στοπούλου και Δήμητρα Γκέτσιου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση