Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τον Θανάση Μαργαρίτη απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου
Τον Θανάση Μαργαρίτη απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου

Τον Θανάση Μαργαρίτη απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου

  Ο «κτίζει» ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της ΄ ς κατηγορίας και να ανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες , αλλά παράλληλα έχει και το βλέμμα στο μέλλον της ομάδας και για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Συλλόγου προέβη στην απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη και την ανανέωση συνς με τον Ανδρέα Κόκα.

Ο Θανάσης Μαργαρίτης γεννήθηκε το 1997 , αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα , ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Λαμίας , την τριετία 2013- αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 έως και Κ20 του Αστέρα ς , την περίοδο -17 το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Α.Ο. Χανίων και το δεύτερο εξάμηνο στον Παναρκαδικό, ενώ την περίοδο 2017-18 είχε μια πλήρη αγωνιστική περίοδο στον Αμβρυσσέα Διστόμου στο πρωτάθλημα της ΄ς κατηγορίας με 18 συμμετοχές , ένα γκολ και 3 ασίστ .

Ο Ανδρέας Κόκας είναι γεννημένος το 1997 , αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα , βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο δυναμικό  της ομάδας .

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν άτυχος λόγω σοβαρού τραυματισμού  που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί και φέτος αναμένεται να είναι η χρονιά του.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση