Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Tον Σπάρτακο Λάρισας υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο ΕΑΚ
Tον Σπάρτακο Λάρισας υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο ΕΑΚ

Tον Σπάρτακο Λάρισας υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο ΕΑΚ

Με τον Σπάρτακο Λάρισας θα αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα του , το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο Βόλου , στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ .

Ο προπονητής ιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης κουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού αφού έχουν όλους τους στη διάθεσή τους ετοιμοπόλεμους και όλη την εβδομάδα δουλεύουν απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι ώστε να προσθέσουν άλλη μια νίκη και να διατηρήσουν το αήττητο μιάς και αυτός είναι ο στόχος μέχρι το τέλος της φάσης των Ομίλων .

Μοναδικός απόντας θα είναι ο Αλέξανδρος Βλασταρίδης ο οποίος λόγω φόρτου μαθημάτων δεν μπορεί να παρακολουθεί τις προπονήσεις και τους της ομάδας .

Η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση του Ομίλου με τον ΓΣ Βόλου (26 βαθμοί) και διεκδικεί τη 2η θέση ώστε να συμμετάσχει στους κατάταξης ανόδου .

Έτσι αναμένεται να τα δώσει όλα για μια νίκη εκτός προγράμματος γι΄ αυτήν που θα τη φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι του βασικού ανταγωνιστή της .

Η των τμημάτων μπάσκετ του καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο , να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη και να δείξουν σε όλους ότι παίζουν μόνο για την ιστορία του Συλλόγου και τη φανέλα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση