Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τον ΠΑΟΚ υποδέχονται οι “ερυθρόλευκες” στο κλειστό του ΕΑΚ
Τον ΠΑΟΚ υποδέχονται οι “ερυθρόλευκες” στο κλειστό του ΕΑΚ

Τον ΠΑΟΚ υποδέχονται οι “ερυθρόλευκες” στο κλειστό του ΕΑΚ

Την 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 12.00 στο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Θεσσαλονίκης για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών . Η ομάδα μετά τη νίκη με τις Εσπερίδες ς θέλει να πετύχει ακόμη μια νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στο στόχο της παραμονής .

Η ομάδα του έχει αξιοζήλευτη πορεία στο πρωτάθλημα και στον αγώνα του Α΄ Γύρου είχε επιβληθεί της ομάδας μας με σκορ 83-70 .

Στην προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες , και Διοικούσα Επιτροπή θέλουν τη συμ των φίλων, όπως και στον αγώνα με τις Εσπερίδες όπου βοήθησαν σημαντικά ώστε να καταφέρουμε αρχικά να επανέλθουμε από το -10 , να ισοφαρίσουμε στον κανονικό αγώνα και να κερδίσουμε στην παράταση .

Όλες οι παίκτριες θα είναι στη διάθεση του προπονητή και του συνεργάτη του, κι εκφράζονται ελπίδες να συμμετάσχει και η Αναστασία Γαλιατσάτου που έλειψε λόγω γρίπης από τον αγώνα με τις Εσπερίδες.

Τα κορίτσια γνωρίζουν την κρισιμότητα του κάθε αγώνα από εδώ και πέρα και θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα που θα δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , και άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι΄αυτούς, χώρο.

Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους , τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που δίνουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση