Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζουν οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ
Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζουν οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζουν οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ

  Την 19 Δεκεμβρίου  2017 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο  για τη 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γυναικών .

Ο αγώνας για την ομάδα είναι δύσκολος μιας και ο πρωταγωνιστεί στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ και είναι δεύτερος , μαζί με το Φάρο Κερατσινίου στη βαθμολογία , πίσω από τον Ολυμπιακό Πειραιώς , αλλά η ομάδα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη νίκη  βοηθούμενη  και από τους φιλάθλους .

Ο  προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τα συνήθη προτα μικροτραυματισμών και αναμένεται να έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεσή τους .

Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των  χορηγών  μας , γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ ΑΕ , πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους , προσφορά της εταιρείας , την όποια και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας .

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς ,  χώρο .

Στον αγώνα , όπως και σε όλους τους , τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών , έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών , που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα .

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια και στους προπονητές τους , ενισχύοντάς τα , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση