Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τον Ιούλιο το 31o ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ
Τον Ιούλιο το 31o ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ

Τον Ιούλιο το 31o ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ

Αρχίζουν πό την Δευτέρ 22 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής για το 31ο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΚΕΤ, που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, πιστή κάθε χρόνο, στο ραντεβού της με την της Μαγνησίας, θεσμός που έχει αγκαλιαστεί για 30 χρόνια.

Οι αγώνες θα γίνονται στο Πολιτιστικό Άλσος της Ν. Ιωνίας “Ανδρέας Βαλαχής» (πρώην ελικοδρόμιο).

Στα δυο ανοικτά που υπάρχουν εκεί για έναν σχεδόν μήνα, ομάδες από αθλητές ενεργούς και παλιούς αλλά και διάφοροι νέοι άνθρωποι (παρέες, γειτονιές, καφετέριες, σύλλογοι) θα δώσουν το παρών δυναμικά και θα βοηθήσουν ακόμη μια χρόνια στην μεγάλη επιτυχία του θεσμού, η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει την περιοχή.

Ήδη το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται καθιστά σίγουρη την επιτυχία των αγώνων.

Στο αγωνιστικό μέρος θα υπάρχουν δυο κατηγορίες:

  1. Άνω των 18 ετών για μη επίσημους αθλητές (γεννηθέντες το 1997 και κάτω)
  2. Άνω των 18 ετών για όσους ασχολούνται επίσημα με το μπάσκετ αλλά και για όσους θέλουν να αναμετρηθούν με τους καλύτερους αθλητές του μπάσκετ της Μαγνησίας.

Tο 31ο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΚΕΤ θα αρχίσει την Τετάρτη 1η Ιουλίου και προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής κάθε ομάδας είναι:

  1. Να αποτελείται το λιγότερο από δώδεκα (12) αθλητές.
  • Να προσκομιστούν για κάθε αθλητή πλήρη στοιχεία.

  • Κάθε ομάδα οφείλει να προσκομίζει τα δελτία της σε κάθε αγώνα.

  • Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 στο γραφείο του Αθλητικού Κέντρου της ς (πρώην «Άσυλο») από 09.30-13.30.

    Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 24210 – 58020 (Κώστα Καμένο)

    Η κλήρωση των αγώνων και των ομίλων θα γίνει την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 και ώρα 19.00 όπως πάντα στο Αθλητικό Κέντρο «ΟΛΓΑ ΒΑΣΔΕΚΗ», Μυτιλήνης – Χαλκηδόνος.

    Όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να προσκομίζουν τα δελτία σε κάθε αγώνα, ενώ κατά την κλήρωση θα πάρουν την προκήρυξη των αγώνων καθώς και το πρόγραμμά τους.

    Η κατηγορία άνω των 18 ετών για επίσημους αθλητές θα αγωνίζεται στο κάτω ενώ η κατηγορία άνω των 18 ετών για μη επίσημους αθλητές θα αγωνίζεται στο πάνω .

    Για την καλύτερη διεξ των αγώνων με απόφαση της Δ/νση Αθλητισμού θα οριστεί Οργανωτική Επιτροπή με τη συμμετοχή μελών του ΔΣ, ενός εκπρόσωπου της Ένωσης Κριτών Καλ/σης και ενός εκπρόσωπου του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ έτσι ώστε να διαχειρίζεται τα θέματα που θα προκύπτουν κατά την διάρκεια του Τουρνουά.

    Στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια.

    Κύπελλα θα πάρουν και οι δυο πρώτοι σκόρερ κάθε κατηγόριας.

    Η Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΙΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου σε αυτή την «μπασκετική πανδαισία» καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να συμμετάσχουν στον θεσμό που κλείνει εφέτος πανηγυρικά τα 31 χρόνια και που αποτελεί αναμφισβήτητα, το ιστορικότερο, μαζικότερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια αθλητικό γεγονός στον νομό μας.

    PagasitikosNews logo

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

      Dark Mode

      "Αλιεύοντας" την είδηση