Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τoν ΓΣ Αλμυρού υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ
Τoν ΓΣ Αλμυρού υποδέχεται ο  Ολυμπιακός  Βόλου στο ΕΑΚ

Τoν ΓΣ Αλμυρού υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ

Με τoν ΓΣ Αλμυρού κλείνει  η υλία των υποχρεώσεων της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου  , στην κανονική περίοδο του  πρωταθλήματος  της  , το Σάββατο 31 Μαρτίου και 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου .

 

Ο ΓΣ Αλμυρού είχε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο , συμμετείχε στο FINΑL FOUR του κυπέλλου ενώ στις τάξεις του  διαθέτει μερικούς ταλαντούχους αθλητές αλλά και τον έμπειρο Γιάννη Καραγιώργο .

Ο   Βόλου θέλει να κλείσει τους αγώνες της κανονικής περιόδου αήττητος αφού ήδη έχει κατακτήσει την  πρώτη θέση και έχει εξασφαλίσει  τη συμμετοχή του  στα Play Offs για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική . H ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα  και θα αγωνιστεί πλήρης ενώ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της , σήμερα Τετάρτη , θα δώσει  φιλικό αγώνα  με την αντίστοιχη της ίκης Βόλου στο ΕΑΚ .

 

Διοικούσα Επιτροπή ,  και αθλητές είναι  ενωμένοι , σαν μια γροθιά , θέλουν να πετύχουν  ακόμη μια νίκη , συνεχίζοντας παράλληλα και τις ωραίες εμφανίσεις και καλούν τους φιλάθλους  να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο και  να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών , να τους χειροκροτήσουν για την αγωνιστική τους προσπάθεια στην κανονική περίοδο και να τους δώσουν ώθηση , με το χειροκρότημά τους , για τη συνέχεια , στην οποία μαζί με τον ΓΣ Αμπελώνα , τον ΑΟ Καλαμπάκας και τον ΓΣ Βόλου θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία  στους αγώνες που θα αρχίσουν μετά τις γιορτές του ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ .

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου , στις 19.30 και στα γραφεία της ΕΣΚΑΘ στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί η των P.O. και θα συγκεκριμενοποιηθούν οι ημέρες και ώρες των αγώνων . Στη θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της ομάδας του Ολυμπιακού .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση