Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τoν ΓΣ Αλμυρού υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ
Τoν ΓΣ Αλμυρού υποδέχεται ο  Ολυμπιακός  Βόλου στο ΕΑΚ

Τoν ΓΣ Αλμυρού υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ

Με τoν ΓΣ Αλμυρού κλείνει  η αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας του   , στην κανονική περίοδο του  πρωταθλήματος  της  , το Σάββατο 31 Μαρτίου και 19.00 στο .

 

Ο ΓΣ Αλμυρού είχε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο , συμμετείχε στο FINΑL FOUR του κυπέλλου ενώ στις τάξεις του  διαθέτει μερικούς ταλαντούχους αθλητές αλλά και τον έμπειρο Γιάννη Καραγιώργο .

Ο Ολυμπιακός  Βόλου θέλει να κλείσει τους αγώνες της κανονικής περιόδου αήττητος αφού ήδη έχει κατακτήσει την  πρώτη θέση και έχει εξασφαλίσει  τη συμμετοχή του  στα Play Offs για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική . H ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα  και θα αγωνιστεί πλήρης ενώ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της , σήμερα Τετάρτη , θα δώσει  φιλικό αγώνα  με την αντίστοιχη της Νίκης Βόλου στο ΕΑΚ .

 

Διοικούσα Επιτροπή ,  και αθλητές είναι  ενωμένοι , σαν μια γροθιά , θέλουν να πετύχουν  ακόμη μια νίκη , συνεχίζοντας παράλληλα και τις ωραίες εμφανίσεις και καλούν τους φιλάθλους  να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο και  να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών , να τους χειροκροτήσουν για την αγωνιστική τους προσπάθεια στην κανονική περίοδο και να τους δώσουν ώθηση , με το χειροκρότημά τους , για τη συνέχεια , στην οποία μαζί με τον ΓΣ Αμπελώνα , τον ΑΟ ς και τον ΓΣ Βόλου θα δδικήσουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία  στους αγώνες που θα αρχίσουν μετά τις γιορτές του ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ .

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου , στις 19.30 και στα γραφεία της ΕΣΚΑΘ στη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των P.O. και θα συγκεκριμενοποιηθούν οι ημέρες και ώρες των αγώνων . Στη κλήρωση θα παρευρεθεί αροσωπεία της ομάδας του Ολυμπιακού .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση