Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Τον ΓΑΣ Μελίκης Ημαθίας υποδέχονται οι «ερυθρόλευκοι» στο ΕΑΚ Βόλου
Τον ΓΑΣ Μελίκης Ημαθίας υποδέχονται οι «ερυθρόλευκοι» στο ΕΑΚ Βόλου

Τον ΓΑΣ Μελίκης Ημαθίας υποδέχονται οι «ερυθρόλευκοι» στο ΕΑΚ Βόλου

Με το παιχνίδι έναντι  του ΓΑΣ Μελίκης Ημαθίας  , την Κυριακή  3 Μαρτίου 2019  και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου , για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας  , συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της στη κατηγορία .

Ο αγώνας είναι καθοριστικός , διότι ο στόχος και για τις δύο ομάδες είναι κοινός , η παραμονή στην κατηγορία  και  η ομάδα του Βόλου  στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε ηττηθεί με 78-73 .

Ο προπονητής Παναγιώτης Γκουγκουτούδης και οι αθλητές  συνεχίζουν εντατικά τη προετοιμασία τους για τον αγώνα αυτό.

Στον αγώνα  θα υπάρχει συμβολική οικονομική ενίσχυση   για την ενίσχυση του τμήματος,ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας .

Καλούνται οι  φίλαθλοι να ενισχύσουν την ομάδα στον ιδιαίτερα κρίσιμο αυτόν αγώνα,  μιας και είναι κοινός ο στόχος και για τις  δύο ομάδες . Οι αθλητές και η αντίπαλη ομάδα πρέπει να αισθανθούν τη δυναμική του φίλαθλου κόσμου  του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και αφού εξασφαλιστεί η νίκη να επιδιωχθεί και  η  κάλυψη της διαφοράς των 5 πόντων .

Μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου με τον Αστέρα Ιτέας όλοι στο ΕΑΚ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέος ιατρο-τεχνολογικός εξοπλισμός στα νοσοκομεία της χώρας - https://t.co/w5CZ4ZbYes -

  • Χαιρετίζει ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου την απόφαση της εταιρείας UFDH να υλοποιήσει την επένδυση στον Αλατά… - https://t.co/4N1winN2q3 -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Εμπορευματικό Κέντρο διεθνούς βεληνεκούς στο Βελεστίνο - https://t.co/CehBZp4kYz -

"Αλιεύοντας" την είδηση