Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τον Φοίβο Λάρισας υποδέχεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Τον Φοίβο  Λάρισας  υποδέχεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Τον Φοίβο Λάρισας υποδέχεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Τον Φοίβο  Λάρισς  υποδέχετι η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού , το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου  2017 και 16.00 , στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ , στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της .

Η ομάδα,  έχοντας το απόλυτο με 7 νίκες σε αντίστοιχα παιχνίδια, υποδέχεται την ομάδα του Φοίβου Λάρισας, η οποία αγωνίζεται για την αποφυγή του υποβιβασμού,  με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρησή της στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θέλοντας παράλληλα να προσφέρει και όμορφο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ της πόλης .

Ο    Γιώργος Βλις και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης  θα έχουν  απόντες  τον Θόδωρο Ίλτσογλου  , που θα βρίσκεται εκτός Βόλου , τον Νίκο Τσαπράζη  και τον Κώστα Κολιό .

Η των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό , να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών, που έχουν καταφέρει να έχουν τον Ολυμπιακό Βόλου στην κορυφή  και  όλοι μαζί να πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη που θα τους φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στο στόχο .

Στον αγώνα  θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση  5 ευρώ  και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών  για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση