Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τον Εύαθλο Πολυκάστρου υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ Βόλου
Τον Εύαθλο Πολυκάστρου υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ Βόλου

Τον Εύαθλο Πολυκάστρου υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ Βόλου

Με τον Εύαθλο Πολυκάστρου , την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και 17.00 στο , ολοκληρώνει τις εντός έδρας εμφανίσεις της η ανδρική του Ολυμπιακού στο  της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας  , έχοντας ήδη πετύχει τον στόχο της παραμονής  στη κατηγορία .

Η ομάδα του Ευάθλου Πολυκάστρου έχει έναν αγώνα λιγότερο, βρίσκεται στη της βαθμολογίας με 30 βαθμούς , έχει εξασφαλίσει και αυτή την παραμονή της , διαθέτοντας ένα αξιόμαχο σύνολο ενώ στον αγώνα του Α΄ Γύρου είχε κερδίσει την ομάδα  με σκορ 57-47 .

Αναμένεται να γίνει ένας αμφίρροπος αγώνας και είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους του να χειροκροτήσουν τα και τον προπονητής για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά και για την άνετη εξασφάλιση της παραμονής .

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εύαθλο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και αναμένεται ο προπονητής   Παναγιώτης Γκουγκουτούδης να έχει την Κυριακή όλους τους παίκτες στη διάθεσή του .

Καλούνται οι φιλάθλοι της ομάδας  να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή και να τους δώσουν ώθηση για τη κατάκτηση ακόμη ενός ροζ φύλλου αγώνα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση