Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τον Εύαθλο Πολυκάστρου υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ Βόλου
Τον Εύαθλο Πολυκάστρου υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ Βόλου

Τον Εύαθλο Πολυκάστρου υποδέχονται οι ερυθρόλευκοι στο ΕΑΚ Βόλου

Με τον Εύαθλο Πολυκάστρου , την 21 Απριλίου 2019 και 17.00 στο Βόλου , ολοκληρώνει τις εντός έδρας εμφανίσεις της η του Ολυμπιακού στο  πρωτάθλημα της ΄ Εθνικής κατηγορίας  , έχοντας ήδη πετύχει τον στόχο της παραμονής  στη κατηγορία .

Η ομάδα του Ευάθλου Πολυκάστρου έχει έναν αγώνα λιγότερο, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς , έχει εξασφαλίσει και αυτή την παραμονή της , διαθέτοντας ένα αξιόμαχο σύνολο ενώ στον αγώνα του Α΄ ύρου είχε κερδίσει την ομάδα  με σκορ 57-47 .

Αναμένεται να γίνει ένας αμφίρροπος αγώνας και είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να χειροκροτήσουν τα παιδιά και τον για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά και για την άνετη εξασφάλιση της παραμονής .

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εύαθλο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και αναμένεται ο    Παναγιώτης Γκουγκουτούδης να έχει την όλους τους παίκτες στη διάθεσή του .

Καλούνται οι φιλάθλοι της ομάδας  να συασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή και να τους δώσουν ώθηση για τη κατάκτηση ακόμη ενός ροζ φύλλου αγώνα .

"Αλιεύοντας" την είδηση