Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τον ΕΟ Σταυρούπολης υποδέχονται οι “ερυθρόλευκες” στο ΕΑΚ
Τον ΕΟ Σταυρούπολης υποδέχονται οι “ερυθρόλευκες” στο ΕΑΚ

Τον ΕΟ Σταυρούπολης υποδέχονται οι “ερυθρόλευκες” στο ΕΑΚ

Την Κυρική 13 Νοεμβρίου 2016 κι 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΕΟ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης για τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Εθνικής κατηγορίας υναικών .

Η ομάδα, μετά τα τέσσερα  νικηφόρα αποτελέσματα , εκ των οποίων τα τρία εκτός έδρας , επιστρέφει στο Βόλο , υποδεχόμενη την ομάδα της ΑΕ Πυλαίας Θεσσαλονίκης στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη που θα την σταθεροποιήσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα .

Ο προπονητής  Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος  στη προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα θα στερηθεί των υπηρεσιών τόσο της Λαμπρινής Αγαγιώτου που τραυματίστηκε στο δεξί πόδι  στον αγώνα με τη Δράμα όσο και της Εύης Κυριατζίδου που τραυματίστηκε στο αριστερό στη προπόνηση της Τετάρτης .

Στον αγώνα αυτό θα επανέλθει  η Αλεξάνδρα Κουτσάφτη , η οποία, λόγω  ίωσης , είχε μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα της Δράμας .

Αύριο Σάββατο 12 Νοεμβρίου και 18.00,  η ανδρική ομάδα θα αγωνισθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  με τον Ίωνα Βόλου στο κλειστό Γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ στοχεύοντας στη τρίτη συνεχή νίκη της , παρά τα προβλήματα τραυματισμών ( – Αλέξανδρος Λουλούδης) και  τη στράτευση του Σωτήρη Αχριάνη  .

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια και τα αγόρια και στους προπονητές τους ενισχύοντάς τα με τον μοναδικό τρόπο που έχουν οι .

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση