Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Τον ΑΟ Καλαμπάκας υποδέχεται στο ΕΑΚ Βόλου η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού
Τον ΑΟ Καλαμπάκας υποδέχεται στο ΕΑΚ Βόλου η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού

Τον ΑΟ Καλαμπάκας υποδέχεται στο ΕΑΚ Βόλου η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού

  Με τον ΑΟ Κλμπάκας θα  αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού , το Σάββατο 14 Απριλίου και ώρα 20.00 στο Βόλου , στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των PLAY OFFS της ΕΣΚΑΘ  για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική .

 

Ο Γιώργος Βλιώρας και ο συν του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης  το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία είναι η απουσία του Γιώργου Παρασκευά , ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη.  Όλη την εβδομάδα δουλεύουν  απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου  , να πετύχουν την πρώτη νίκη και να βάλουν τα θεμέλια για την κατάκτηση του στόχου .

 

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων του καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο , να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών  και  όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη στα PALY OFF . Τώρα είναι η ώρα των αποδείξεων , τώρα η ομάδα έχει ανάγκη όλους .

 

Καλούνται οι  παλαίμαχοι του Συλλόγου και όλοι οι  παλιοί παράγοντες του να παραστούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών.

 

Στον  αγώνα  θα υπάρχει  οικονομική ενίσχυση  5   και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ,  για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας των 10 ευρώ που ήδη έχουν τεθεί στη κυκλοφορία για τους τρεις εντός έδρας κατάταξης .

Οι κάτοχοι των gold διαρκείας θα μπορούν να χρησιμοποιούν και αυτές τις κάρτες προκειμένου , εάν το επιθυμούν , να κάθονται στις ειδικές θέσεις εντός του αγωνιστικού χώρου .

"Αλιεύοντας" την είδηση