Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το who is who του Γιώργου Ευθυμίου
Το who is who του Γιώργου Ευθυμίου

Το who is who του Γιώργου Ευθυμίου

Το pagasitikosnews και ο Κώστας Καραγεωργόπουλος παρουσιάζει στον Βολιώτη φίλαθλο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ίκης, ιώργο Ευθυμίου.

Ο ομογενής άσος γεννήθηκε στο Wesel της ερμανίας. Είναι δεξιοπόδαρος και η σωματοδομή του (ύψος 1,87), σε συνδυασμό με την τεχνική του κατάρτιση του επιτρέπουν να αγωνίζεται εκτός από κεντρικός αμυντικός και ως κόφτης.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην MSV Duisburg. Εκεί αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ομάδες (Duisburg U14, Duisburg U17, Duisburg U19, Duisburg II) και παρ' όλο τις καλά στοιχεία που διέθετε και τις θετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε μέχρι και στη Γ' ς, δεν κατάφερε ποτέ να προωθηθεί στη “μεγάλη ομάδα”.

Το 2013 άφησε την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά για την SV 1919 Sonsbeck, στην οποία πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος, αγωνιζόμενος στην Oberliga (5η κατηγορία της ς, μετά το 2008 και την της Fussball Liga).

Με τα χρώματα της Sonsbeck πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, αγωνιζόμενος 31 φορές, πετυχαίνοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ, παίζοντας συνολικά 2.704 λεπτά (από τις 31 συμ του, ξεκίνησε ως βασικός τις 25).

Μετά από εκείνη την αγωνιστική σεζόν, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από τις υιπες ομάδες της κατηγορίας και με τη συνεργασία του με τη Sonsbeck να λήγει το καλοκαίρι του 2014, “έκλεισε” στην Oberhausen, αγωνιζόμενος στην δεύτερη ομάδα (Oberhausen II και πάλι στην Oberliga).

Εκεί ο Ευθυμίου πραγματοποίησε ακόμα μία γεμάτη χρονιά, με 28 εμφανίσεις και συνολικά 2.370 λεπτά συμμετοχής.

Παράλληλα, ο 22χρονος μεσοαμυντικός έχει ελληνική υπηκοότητα και μάλιστα, από τις λιγοστές πληροφορίες που βρήκαμε σχετικά με τις διεθνείς του συμ, έχει κληθεί και σε προπονήσεις της Εθνικής Παίδων της χώρας μας το 2009, με προπονητή τον Γιώργο Σεμερτζίδη και συμπαίκτες τους Σταφυλίδη, Γιαννιώτα, Κατίδη και Διούδη!

Ο κύκλος του στη Γερμανία έκλεισε και η ίκη Βόλου αποτελεί μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, στην πρώτη του φορά που δοκιμάζει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση