Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στο φεστιβάλ αθλητικών ακαδημιών ΟΠΑΠ
Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στο φεστιβάλ αθλητικών ακαδημιών ΟΠΑΠ

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στο φεστιβάλ αθλητικών ακαδημιών ΟΠΑΠ

 

 

 

Στο αθλητικών ακαδημιών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8-6-2019 και την Κυριακή 9-6-2019 στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα συμμετέχει το τμήμα στίβου του “Η ΝΙΚΗ” με 110 αθλητές/τριες (7 ομάδες) ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Οι μικροί μας αθλητές/τριες θα συμμετάσχουν σε ένα τετράωρο , το οποίο ξεκινά από τις 08:30 το πρωί με την προσέλευσή τους στο γήπεδο. Στις 10.00 θα πραγματοποιηθεί τελετή έναρξης και εν συνεχεία τα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εμπειρικά τις τέσσερις αξίες του προγράμματος (Ευ αγωνίζεσθαι, Αφοσίωση, Ομαδικότητα, Σεβασμός), περνώντας από τους 4 ειδικά διαμορφωμέ τομείς του σταδίου, κάθε ένας από τους οποίους πρεσβεύει και μία από τις αξίες.

Επιπλέον, τα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά γνωστούς αθλητές, ο οποίοι θα συνομιλήσουν μαζί τους για τις εμπειρίες και τα οφέλη του αθλητισμού. Τα group των παιδιών θα μετακινούνται κυκλικά συνοδευόμενα από τις προπονήτριες μας Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου, Ελένη Σκουργιά καθώς και από αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας, προκειμένου κάθε παιδί να περάσει από όλες τις δράσεις, δίνοντας τους μια δυνατή, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία, με σημαντικά ερεθίσματα που αφορούν ευρύτερα ζητήματα με βάση και γύρω από τον αθλητισμό.

Στο πλαίσιο αυτό του Φεστιβάλ, το τμήμα στίβου της ς θα συμμετέχει επίσης και σε έναν από τους σταθμούς του τομέα “Παρουσίαση Αθλημάτων”, όπου το κάθε παιδί θα μπορεί να δοκιμάζει κάποια από τα αγωνίσματα του στίβου (ύψος, μήκος, εμπόδια) και η παρουσίαση θα γίνει από τους προπονητές της αγωνιστικής μας ομάδας Παύλο Παρασκευόπουλο και Απόστολο Βλαχάβα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση