Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου στηρίζει την εκδήλωση «Εκπαίδευση και Μαθητεία- Έμπνευση – Δημιουργία – Εξέλιξη»
Το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου στηρίζει την εκδήλωση «Εκπαίδευση και Μαθητεία- Έμπνευση – Δημιουργία – Εξέλιξη»

Το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου στηρίζει την εκδήλωση «Εκπαίδευση και Μαθητεία- Έμπνευση – Δημιουργία – Εξέλιξη»

Το τμήμα ποδηλασίας του , στα πλαίσια ενημέρωσης και στήριξης των σχολικών μονάδων του Νομού ς σχετικά με το άθλημα της ποδηλασίας, αλλά και γενικότερα της ενημέρωσης των παιδιών σε θέματα ασφάλειας, μετακίνησης και οικολογικών μετακινήσεων με ποδήλατο, στηρίζει την προσπάθεια του τμήματος κομμωτικής τέχνης της Ε του ΟΑΕΔ. Βόλου, με δύο αθλητές της ακαδημίας – του τμήματος, ώστε να αναδείξει στην κοινωνία της πόλης μας πόσο σημαντικές είναι οι από πλευράς αλλά και σχολικών μονάδων , που σκοπό έχουν τη διάδοση της γνώσης μέσα από ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Διασύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΓΔΕΕ) της Ε ΟΑΕΔ Βόλου σε συν με το τμήμα Κομμωτικής τέχνης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου, τον Σύνδεσμο Κομμωτών – Κουρέων Νομού ς, τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου & Ν.Ιωνίας και με την ευγενική συμμετοχή των σπουδαστών της ειδικότητας τέχνη φωτογραφίας του ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Εκπαίδευση και Μαθητεία- Έμπνευση – Δημιουργία – Εξέλιξη», την Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΞΕΝΙΑ» στο Βόλο.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα παρευρίσκεται υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου, που θα δίνει πληροφορίες για τους λάτρεις του ποδηλάτου, αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν ακόμη περισσότερα, για την ποδηλασία.

Η συνέργεια μεταξύ του ποδηλάτου και του χρήστη ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την κοινωνική δέσμευση και δίνει στον χρήστη άμεση συνειδητοποίηση των τοπικών συνθηκών περιβάλλοντος.

Το ποδήλατο μπορεί να χρησιμεύσει ως εργαλείο ανάπτυξης και ως μέσο όχι μόνο της μεταφοράς αλλά και της πρόσβασης στην , στην υγειονομική περίθαλψη και τον αθλητισμό.

Άλλωστε το ποδήλατο αποτελούσε για χρόνια σήμα κατατεθέν της πόλης του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση