Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου στηρίζει την εκδήλωση «Εκπαίδευση και Μαθητεία- Έμπνευση – Δημιουργία – Εξέλιξη»
Το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου στηρίζει την εκδήλωση «Εκπαίδευση και Μαθητεία- Έμπνευση – Δημιουργία – Εξέλιξη»

Το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου στηρίζει την εκδήλωση «Εκπαίδευση και Μαθητεία- Έμπνευση – Δημιουργία – Εξέλιξη»

Το τμήμα ποδηλασίας του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στα πλαίσια ενημέρωσης και στήριξης των σχολικών μονάδων του Νομού Μαγνησίας σχετικά με το άθλημα της ποδηλασίας, αλλά και γενικότερα της ενημέρωσης των παιδιών σε θέματα ασφάλειας, μετακίνησης και οικολογικών μετακινήσεων με ποδήλατο, στηρίζει την προσπάθεια του τμήματος κομμωτικής τέχνης της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ. Βόλου, με δύο αθλητές της ακαδημίας – σπουδαστές του τμήματος, ώστε να αναδείξει στην κοινωνία της πόλης μας πόσο σημαντικές είναι οι δεξιότητες από πλευράς μαθητών αλλά και σχολικών μονάδων , που σκοπό έχουν τη διάδοση της γνώσης μέσα από ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Διασύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΓΔΕΕ) της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου σε συνεργασία με το τμήμα Κομμωτικής τέχνης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου, τον Σύνδεσμο Κομμωτών – Κουρέων Νομού Μαγνησίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου & .Ιωνίας και με την ευγενική συμμετοχή των σπουδαστών της ειδικότητας τέχνη φωτογραφίας του ΚΕΚΠΑ – Δήμου Βόλου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Εκπαίδευση και Μαθητεία- Έμπνευση – Δημιουργία – Εξέλιξη», την Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΞΕΝΙΑ» στο Βόλο.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα παρευρίσκεται υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου, που θα δίνει πληροφορίες για τους λάτρεις του ποδηλάτου, αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν ακόμη περισσότερα, για την ποδηλασία.

Η συνέργεια μεταξύ του ποδηλάτου και του χρήστη ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την κοινωνική δέσμευση και δίνει στον χρήστη άμεση συνειδητοποίηση των τοπικών συνθηκών περιβάλλοντος.

Το ποδήλατο μπορεί να χρησιμεύσει ως εργαλείο ανάπτυξης και ως μέσο όχι μόνο της μεταφοράς αλλά και της πρόσβασης στην εκπαίδευση, στην υγειονομική περίθαλψη και τον αθλητισμό.

Άλλωστε το ποδήλατο αποτελούσε για χρόνια σήμα κατατεθέν της πόλης του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση