Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης για την τραγωδία στη Νότια Ιταλία
Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης για την τραγωδία στη Νότια Ιταλία

Το τμήμα μπάσκετ της Νίκης για την τραγωδία στη Νότια Ιταλία

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ των “κυανόλευκων”, με αφορμή τον πνιγμό των εφτακοσίων προσφύγων στη Μεσόγειο. Οι άνθρωποι της ς εκφράζουν τα συλληπητήριά τους για τις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων και τονίζει τον κοινωνικό ρόλο του συλλόγου, χαρακτηρίζοντας τον ένα μεγάλο .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το τμήμα μπάσκετ της ς Βόλου, ως τμήμα προσφυγικού σωματείου που ιδρύθηκε από , νιώθει την ανάγκη να συλλυπηθεί τις οικογένειες των περίπου εφτακοσίων προσφύγων που πνίγηκαν στα ανοιχτά της Μεσογείου, στην περιοχή της Νότιας Ιταλίας. Θεωρούμε πως καμία σημαία και κανένα δε λογίζεται πάνω από ανθρώπινες ψυχές και το ζήτημα επιβάλλεται να αντιμετώπιζεται με την δέουσα σημασία και σαν πρόβλημα ευρωπαϊκό , ωστε να πάψει η να είναι ένα νεκροταφείο ανθρώπων που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο, ώστε να μην “ναυαγήσουμε” ως άνθρωποι ..
Η Νίκη μέσα από τον αθλητισμό προάγει, πρωταρχικά, κοινωνικό .Μέσω του σωματείου της Νίκης οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο ”” για κάθε νέο που μας αγκαλιάζει έτσι ώστε ακόμα κι μέσα από τα μηνύματα μας να καλύπτουμε τα της κοινωνίας.

Εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση