Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το SKIATHOS PALACE CUP γιορτάζει τα 5 χρόνια
Το SKIATHOS PALACE CUP γιορτάζει τα 5 χρόνια

Το SKIATHOS PALACE CUP γιορτάζει τα 5 χρόνια

Επετειακό χαρακτήρα έχει ο ς αγώνας , καθώς θα γίνει για 5η συνεχή χρονιά, στις μαγευτικές της Σκιάθου, το τριήμερο 1-3 Μαΐου.

Το είναι ιστιοπλοϊκός αγώνας, τύπου match race που πλέον έχει γίνει θεσμός, με διοργανωτές το Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου με την υποστήριξη της Ελληνικής Iστιοπλοϊκής Oμοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος».

Το SKIATHOS PALACE CUP γίνεται στις , το μοναδικό βιότοπο που μπήκε πρόσφατα στην πρώτη θέση στο Condé Nast Traveller Readers Choice Awards και έχει για κάδρο γαλαζοπράσινα νερά με κύκ , πάπιες και άμμο που αστράφτει στο φως του ήλιου.

Από την αρχή, το όραμα των διοργανωτών ήταν να αναπτυχθεί ένα ακόμη μοναδικό θεματικό τουριστικό προϊόν που να αναδεικνύει το άθλημα και την πανέμορφη Σκιάθο και ήδη η μεγάλη του αγώνα στην και το εξωτερικό έχει φέρει αποτελέσματα.

Από την περσινή χρόνια, ο αγώνας της Σκιάθου είναι ένας ακόμη προορισμός του επιτυχημένου Hellenic Match Racing Tour, ενώ από το 2018, ο αγώνας υπάρχει στην πλατφόρμα SPORTSTRAVELLER76, που προωθεί αγώνες στο εξωτερικό.

Tο 2019 ο αγώνας βραβεύτηκε με το Sail Green or GO Home Αward για τη συμμετοχή του στην πολύχρονη και πολυεπίπεδη οικολογική δράση της Σκιάθου.

Επίσης από τον οργανισμό SAILORS FOR THE SEA, έχει χαρακτηριστεί ως μία «Καθαρή Ιστιοπλοϊκή Διοργάνωση» (Clean ) στη κατηγορία BRONZE.

To Race Management έχει αναλάβει ο γνωστός με Ολυμπιακές επιτυχίες από τον ΝΟΒΑ, Θανάσης Πινιάρης.

Το Εvent Management η Αριστέα Δερβένη με την εταιρεία TRINITY EVENTS, με ιδιαίτερα πετυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις.

Το πολυτελές ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, μέγας χορηγός του αγώνα, θα φιλοξενήσει αθλητές, δημοσιογράφους και επισκέπτες.

Με απόλυτα ανακαινισμένο προφίλ και με πρωταγωνιστικά στοιχεία την απαράμιλλη θέα, την απέριττη πολυτέλεια των χώρων του, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών θα είναι ο πρωταγωνιστής του τριημέρου.

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/skiathospalacecup

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση