Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το πόλο νίκησε το …ξύλο
Το πόλο νίκησε το …ξύλο

Το πόλο νίκησε το …ξύλο

Με σκορ 9-6 η κέρδισε τον Νηρέα Πατρών

Ακόμα μια σπουδαία νίκη σε η ανδρική ομάδα του τμήματος υδατοσφαίρισης της ς το Σάββατο 14 Απριλίου.

Επικράτησε στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών της ομάδας του Νηρέα Πατρών με 9-6 και σχεδόν «κλείδωσε» την παρουσία της στα play off ανόδου και την παραμονή της στην κατηγορία, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι αθλητές του Δημήτρη Μπλάνα έπρεπε να αντιμετωπίσουν το αντιαθλητικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, που ήλπιζαν να πάρουν το παιχνίδι αγωνιζόμενοι εκτός αθλητικών ορίων, και το κατάφεραν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο ελέγχοντας τον ρυθμό στο σύνολο της αναμέτρησης.

Η προκλητική συμπεριφορά των Πατρινών συνεχίστηκε και μετά το τέλος, όταν σε μια λογομαχία που υπήρξε μεταξύ των αθλητών σύσσωμος ο πάγκος των φιλοξενούμενων επιτέθηκε σε αυτόν της ομάδας της Νίκης, πετώντας μάλιστα επι μια μπάλα που πέτυχε στο κεφάλι τον προπονητή της ομάδας και οδήγησε σε γενικευμένη σύρραξη.

Αγωνιστικά η ομάδα της Νίκης προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος, φτάνοντας στο έκτο συνεχόμενο τρίποντο. Χαρακτηριστικός είναι ο πλουραλισμός που είχε στην επίθεση, καθώς σκόραραν επτά διαφορετικοί αθλητές.

Νίκη – Νηρέας Πατρών 9-6

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Μπλάνας): Φαρσάρης, Δανιήλ(2), λούμης(1), κανάτσιος(1), Γιαβαρίδης(2), Θεοδορόπουλος(1), Μαρτζουχος(1), Καρκαλιάνης(1), Σαραγγανίδας, , Γκατζούνας, Μόσιος, Κοκκινάκης.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένες για την 22/04.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση