Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το πάλεψε, αλλά έπεσε πάνω στον Αγραφιώτη
Το πάλεψε, αλλά έπεσε πάνω στον Αγραφιώτη

Το πάλεψε, αλλά έπεσε πάνω στον Αγραφιώτη

Πίστεψε στην υπέρβαση η ίκη, κόντρα στους δυνατούς Διόσκουρους, αλλά ο διαιτητής έκανε τα… δικά του – Εντός έδρας ήττα της ς από την Καρδίτσα

Οι κυανόλευκοι δευαν στην , με στόχο μία καλή εμφάνιση και στο πίσω μέρος του μυαλού τους το διπλό, που σε συνδυασμό με την ήττα της ς θα καθάριζε από σήμερα την παραμονή στη Γ' Εθνική.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν θετικότατο για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα, στο πρώτο δεκάλεπτο, φάνηκε να παγιδεύουν Κοζάνη και τόβα στην άμυνα και να βρίσκουν εύκολα καλάθια στην επίθεση με Τοκατλίδη και Τσώλη, φτάνοντας στο 10-19. Το+9, έγινε +11 στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου (11-22), με τους κυανόλευκους να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι στα πρώτα 14′. Τότε, όμως ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας των Διόσκουρων, Ντόβας βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα και ροκάνισαν τη διαφορά, με το ημίχρονο να κλείνει στο +3 υπέρ των Βολιωτών (41-44).

Στην τρίτη περίοδο, η Νίκη κατέρρευσε, ελέω ευστοχίας της Κοζάνης, κακών επιλογών στην επίθεση και του… “κρεσέντου” των διαιτητών. Οι Διόσκουροι, με μπροστάρηδες τους Ντόβα και τους αδερφούς Καρανώτα, πήραν για πρώτη φορα στην αναμέτρηση, στο σκορ, φτάνοντας στο +7 στο 23′ (55-48). Και τότε, ήρθε το μέγα πλήγμα για τους κυανόλευκους. Συγκεκριμένα, ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων, Παναγιώτης Τσώλης αποβλήθηκε με δύο τεχνικές από τον Αγραφιώτη, σε διάστημα 1,5 λεπτού για… ”flopping”. Ακολούθησε ένταση κι ακόμα μία τεχνική ποινή στον Σπύρο Στρατίκη από τον έταιρο διαιτητή της αναμέτρησης, με τα νεύρα και την έλλειψη ψυχραιμίας των παικτών της Νίκης να σφραγίζουν τη μέγιστη διαφορά στο παιχνίδι, υπέρ της Κοζάνης (+17).

Η έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου σήμανε την αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, στην ύστατη προσπάθεια για το διπλό παραμονής. Με μπροστάρηδες τους Κατσαλή και Κέτουλα, πραγματοποιήθηκε ένα σερί 0-13, με τη διαφορά να φτάνει στο -2 (65-63). Οι γηπεδούχοι, όμως, όντας ψύχραιμοι στις τελευταίες τους επιθέσεις, πήραν τη διαφορά ασφαλείας και εξασφάλισαν το ροζ φύλλο. Τελικό σκορ 75-70, με την παραμονή να κρίνεται στη Σιάτιστα την τελευταία αγωνιστική, μετά και την ήττα της μακεδονικής ομάδας από την Καρδίτσα.

Τα δεκάλεπτα: 13-19, 41-44, 65-50, 75-70

Διαιτητές: Πετανίδου,

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Χωλόπουλος): Σισμάνης 3, Σκορδάρης 8 (1), Ντόβας 23 (5), Γκοβεδάρος, Καρανώτας Σ. 22 (2), Γκλιάνας, Μπάρμπας 6 (2), Καρανώτας Τ. 13, Ανδρίτσος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στρατίκης): Τζίνης 6, Οικονόμου, Κατσαλής 15 (5), Βασδέκης, Τσώλης 18 (3), Βλήτσιος 3, Τάσσος 14, Κέτουλας 5, Τοκατλίδης 9.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση