Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Το μυαλό στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός
Το μυαλό στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός

Το μυαλό στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός

Έντονες συγκινήσεις πρόσφεραν οι χθεσινοί προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη Νέα Σμύρνη, ο με ανατροπή επικράτησε του με 2-1, με τον νεαρό Σταυρόπουλο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 91΄, εκμεταλλευόμενος λανθασμένη έξοδο του Πασχαλάκη.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος προηγήθηκε στο 58΄ με τον Σφιντέρ, ενώ ο ισοφάρισε με τον Ντουρμισάι στο 74΄. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τη δυνατότητα στους Ολιβέιρα και Ινγκασον να κάνουν το ντεμπούτο τους στον . Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη οι υπεύθυνοι του κυπελλούχου Ελλάδας προετοιμάζονται για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πέρα από το δίχτυ στις θύρες 1 έως 4 του γηπέδου της Τούμπας όπου βρίσκεται ο πάγκος του Ολυμπιακού και στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια αποφασίστηκε να τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ και μπροστά από τις υιπες θύρες για λόγους ασφαλείας.

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου (67΄ Μαξίμοβιτς), Κόρμπος, Κούρντι (77΄ Καμαρά), Τσιλούλης, Μακρύλλος (67΄ Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Ντουρμισάι.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Τόσκα, Γιαννούλης, Σάκχοφ (63΄ Μίσιτς), Ολιβέιρα, Πέλκας (72΄ Ελ Καντουρί), Λημνιός, Ενρίκε, Σφιντέρ.

Στη Φθιώτιδα, μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που έκανε βαρύ τον αγωνιστικό χώρο, όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες παρακολούθησαν χορταστικό θέαμα ανάμεσα στη Λαμία και στον Ολυμπιακό που ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 3-3. Ο Φράνκο Σολδάνο έπαιξε για πρώτη φορά από την αρχή, έβγαλε δύο ασίστ και πέτυχε ένα γκολ. Δίχως άλλο, ήταν ο κορυφαίος των «ερυθρολεύκων», ενώ σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε και η απόδοση των Ζιλ Ντίας και Μασούρα. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ο παρέταξε την ομάδα του για δεύτερο συνεχόμενο ματς σε σύστημα 4-4-2.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 9΄ με σουτ του Τσούκαλου. Τρία λεπτά αργότερα οι «Πειραιώτες» ισοφάρισαν με τον Ζιλ Ντίας έπειτα από ασίστ του Σολδάνο. Στο 31΄ η Λαμία προηγήθηκε ξανά με αυτογκόλ του Μπουχαλάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο έκανε την ανατροπή με γκολ των Σολδάνο (51΄ – στη σέντρα του Μασούρα η μπάλα έχει βγει άουτ) και Χασάν (61΄). Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 62΄ με πλασέ του Τσούκαλου.

ΛαμΙα: Σαράνοφ, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Ασούμπρε, Πίτι, Τομάς (66΄ Μπερτόλιο), Σκόνδρας, Βάντερσον, Τσούκαλος (72΄ Καραμάνος), Ασίγκμπα (46΄ Βασιλαντωνόπουλος), Μπουλούλης.
: Χουτεσιώτης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Χασάν (66΄ Γκερέρο), Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Σολδάνο (90΄ Βοΐλης), Ντίας (73΄ Κούτρης).

• Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση